APRR ryhtyi uusien palvelujensa osalta tekemään yhteistyötä Dafy Moton kanssa. Tarjolla on tietyillä levähdyspaikoilla Dafyn "moottoripyöränurkkauksia", joissa voi tehdä rutiinihuoltoja, kuten rasvata ketjut, puhdistaa visiirin, paikata renkaan ja ostaa vaikkapa sadeasun.

Lisäksi voit veloituksetta lukita kypäräsi säilöön näillä moottoripyöräily-ystävällisillä taukopaikoilla. Siten voit pysäköidä pyöräsi, lukita kypäräsi turvaan siksi aikaa, kun syöt tai lepäät ja venyttelet jalkojasi tarvitsematta murehtia.

Osalla taukopaikoista on jopa ilmainen kahvitarjoilu ja paikka, jossa motoristit voivat kuivattaa ajovarusteitaan, jos ne ovat kastuneet sateella ajossa.

Tähän mennessä ainoastaan Romagnieun jaL’Arclusaz levähdyspaikoilla A43-tien varrella sekä Les Cheres Est -pysäkillä A6:n varrella on tarjolla palveluja myös moottoripyörille. Marraskuussa avataan kuusi lisää: A6–La Reserve, A6—Les Locheres, A31—Sandaucourt La Trelle, A39—Jura, A40—Ceignes Haut-Bugey, A43—Val Gelon, kuten oheisesta kuvasta selviää.

Lisäksi pian pitäisi aueta kaksi muuta paikkaa, A31:n varrella, Langres Perrogney ja Langres Noidant. Asiasta kertoi Le Repaires des Motards.

"Vaikkakaan motoristit eivät välttämättä suosi moottoriteitä ajomatkoillaan, he ovat joka tapauksessa merkittävä asiakasryhmä, sillä he edustavat kuutta prosenttia käyttäjäkunnasta. Sen vuoksi APPR alkoi kehittää parempia palveluita myös motoristeille,"  todetaan APPR:n kannanotossa.

 

Teksti Erkki Mäki, valokuvat APRR