Keanu Reeves vasemmalla ja Card Hollinger oikealla.

Keanu Reeves vasemmalla ja Card Hollinger oikealla.

Cyberpunk 2077 on tulevaisuuteen sijoittuva roolipeli, joka voi olla haastava monelle. Se on katsaus myös siihen, miltä moottoripyörä voisi näyttää vuonna 2077 ja siihenhän sopii näyttävä Arch Method 143 sopivasti "modattuna".

Keanu Reeves on auttanut pelin moottoripyörän äänien tallentamisessa lainaamalla yhtä Archia äänitystarkoituksia varten sen sijaan, että peliyhtiön ohjelmoijat tekisivät äänen.

Lähdössä.

Lähdössä.

Oheisella videolla on paitsi Keanu Reevesin ja Card Hollingerin jutustelua, myös kuvaa siitä, miten Archia varustetaan melkoisella mikrofonimäärällä ajoäänityssessioita varten. Sen jälkeen pyörällä huristellaan ympäri kalifornialaista erämaata ja tallennetaan S&S:n 2334 cm3 moottorin loistokasta soundia.

Vaikka pyörä ei olekaan sama kuin se, mitä pelissä näytetään, tiimi, joka rakensi pelissä "näkyvän" pyörän, käytti Method 143:a inspiraation lähteenä pyörälle, jolla Reevesin hahmo ajaa uudessa pelissä.

Kuvaa Cyberpunk 2077 -pelistä.

Kuvaa Cyberpunk 2077 -pelistä.

Cyberpunk 2077 on toimintaseikkailupeli, joka tapahtuu Night Cityssä, megalopoliksessa, joka elää vallalle, glamourille ja kehonmuokkaukselle. Roolihahmosi on V, rikollinen palkkasoturi, joka etsii ainoaa laatuaan olevaa implanttia, joka on avain kuolemattomuuteen. Voit kustomoida pelihahmosi cybervarusteita, taitoja ja pelityyliä sekä tutkia laajaa kaupunkia, missä valinnat, joita teet, vaikuttavat tarinaan ja maailmaan ympärilläsi.

Cyberpunk 2077 -peli julkistetaan 19. marraskuuta ja se on CD Projekt Redin käsialaa. Peli tulee Xbox One, PlayStation 4, PC, ja Google Stadia -ympäristöihin. Peli on ennakkotilattavissa täältä. Lisätietoja täältä.

Voit katsoa videon myös täällä