Halley R-Lamp -mallissa käytetään saksalaisvalmistajan R-sarjan moottoripyöräklassikkojen ajovaloja valonheittiminä ja siinä on kiillotettu teräsrunko sekä Nero Marquina -marmorialusta. Kyseessä on hyvin erityinen mallisarja, josta ei löydy kahta samanlaista lamppua.

Halley R-Lamp

Halley R-Lamp

Lamppujen kotelo-osa (ajovalon takaosa) on restauroitus ja maalattu uudenveroisiksi. Kromirenkaat on säilytetty sellaisina kuin ne olivat, muistuttamassa pitkästä, levottomasta elämästä valaisemassa edessä olevia päättymättömiä teitä – mutta myös yrityksenä juhlistaa ja nauttia ajan ja sen merkkien kulumisesta.

Samalla tavalla kuin lippulaivatuotteissaan, Halley Helmet Rack kypäräseinätelineessa ja Stand-telineessä Halley Accessories on pitänyt "vähemmän on enemmän" lähestymistapansa suunnitteluprosessissa. Lampun design hyvin yhtenäinen ja tunnistettavassa.

Halley toimii Barcelonassa ja valmistaa sisustustarvikkeita heille, jotka ovat intohimoisia moottoripyöräilijöitä ja pitävät kaikesta moottoripyörässä.

Brändin mantra on yksinkertainen: "rakkautemme moottoripyöriin ei ole rajoittunut Tielle, joten anna kypärällesi kotonasi paikka, jonka se ansaitsee".

R-Lamp on nyt saatavilla yrityksen internet-sivustolta täältä

Aiheesta sivuillamme aiemmin:

Halley Helmet Rack: tyylitietoisen design-kypäräteline vaikka olohuoneeseesi

Halley Helmet Stand: tyylitietoisen design-kypäräteline vaikka yöpöydällesi


Teksti Erkki Mäki, kuvat Halley

Halley R-Lamp ja saman valmistajan kypäräteline kypäröineen.

Halley R-Lamp ja saman valmistajan kypäräteline kypäröineen.