Polaris Inc. tiedotti eilen pääjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana toimivan Scott Winen siirtymisestä toisen yrityksen palvelukseen. Wine kuitenkin pysyy toimessaan vuodenvaihteeseen asti, jona aikana yrityksen hallituksen pitäisi kertoa seuraajakaavailuista.

– Viimeiset 12 vuotta minulla on ollut poikkeuksellinen kunnia johtaa powersports-alan parasta tiimiä, ja on uskomattoman palkitsevaa pohtia kaikkea sitä, mitä olemme saavuttaneet yhdessä, Wine totesi. – Olen mitä ylpein tiimistä ja kulttuurista, joka on tehnyt työskentelyn täällä niin antoisaksi.

Wine kertoi myös uskovansa, että Polariksen tulevaisuus on valoisa.

Scott Wine tuli Polariksen pääjohtajaksi 2008 ja valittiin myös hallituksen puheenjohtajaksi 2013. Winen pääjohtajuuden aikana Polariksen vuotuinen liikevaihto on kasvanut 1,9 miljardista dollarista miltei 7 miljardiin dollariin. Samalla yritys on noussut Fortunen 500:n suurimman yrityksen listalle.

Scottin pääjohtajuuden aikana Polaris on laajentanut valmistustaan moottoripyöräpuolelle. Ensin jo lopetetun Victory-brändin ja sittemmin menestyneen Indian-merkin kanssa.

Tiedottaessaan Winen siirtymisestä muualle ja kiiteltyään häntä samalla, yritys vahvisti aiemman koko vuoden taloudellisen ohjeistuksensa. Sen mukaan tulos vuodelta 2020 on 7,15 - 7,30 dollaria per laimennettu osake. Se tarkoittaa 13 - 16 % kasvua vuoteen 2019 verrattuna. Liikevaihdon kasvu on 2-3 prosenttia ja arvoltaan 6,8 miljardia dollaria.

Jälkimarkkinoilla Polariksen osakkeiden arvo kuitenkin laski 7,2 % Winen lähtötiedotteen jälkeen.