Sekä Brembo että SBS Friction ovat työskennelleet jarrujen parissa jo 1960-luvulta lähtien. SBS valmistaa sekä orgaanisia että sintrattuja jarrupaloja ja jarrukenkiä, -levyjä sekä kytkinkokonaisuuksia. SBS Friction A/S:n emoyhtiö oli tätä ennen SBS Group, johon kuuluu myös SBS Automotive A/S.

Brembo osti ainoastaan moottoripyöränosien valmistuspuolen, ei autopuolta. Brembo oli kaupan tehdessään kiinnostunut SBS:n ympäristöystävällisistä tuotteista.

- Olemme erityisen iloisia toivottaessamme SBS Frictionin tervetulleeksi Bremboon, yrityksen pääjohtaja Alberto Bombassei totesi. – Huolimatta monipuolisesta tuotevalikoimastaan, Brembo on ylläpitänyt luonnollista tendenssiään investoida innovaatioihin. Tämä yritysostos on tärkeä askel strategiassamme: se mahdollistaa sen, että voimme integroida yhä lisää erikoiosaamista avainsektorillemme ja edelleen vahvistaa asiakkaitamme hyödyntävää "made-in Brembo" tuotevalikoimaamme.

2000-luvun alusta lähtien Brembo Group on vakaasti ja strategisesti laajentanut asemaansa ympäri maailman. Moottoripyöräteollisuus on globaalia, mutta joissakin suhteissa se on pieni ala. 2000-luvun alussa Brembo osti brasilialaisen Alfa Real Minas -yhtiön, joka valmistaa jarrulevyjä ja moottoreiden vauhtipyöriä. Pian sen jälkeen se hankki brittiläisen AP RAcing Limitedin, joka puolestaa teki jarru- ja kytkinjärjestelmiä kilpa- ja urheiluautoihin sekä moottoripyöriin. Samoihin aikoihin se osti myös 70 % osuuden magnesiumisten moottoripyörävanteiden erikoisvalmistaja Marchesinistä. 

Muita hankintoja ja osuuksia ovat olleet mm. 70 prosentin osuus Nanjing Yuejin Automotive Brake Systemistä (NYABS), joka on yhteisyritys Yuejin Motor Groupin kanssa. Brembo perusti yhteisyrityksen myös Intiaan, joka on nimeltään KBX Motorbike Products Private Ltd. Bybre-brändinimellä varustetut jarrut ovat tämän yrityksen tuotteita. Yritys on yhteinen Boschin tytäryhtiön Kalyani Brakes Ltd:n kanssa.

2003 Brembo muodosti yhteistyössä Daimler Chrysler AG:n kanssa Brembo Ceramic Brake Systems SpA:n, jonka erityisfokus on hiilikuitukeraamisten jarrujen teknologiassa ja tuotannossa. Vuonna 2007 Brembo osti Hayes Lemmerz International Brakes'in joka keskittyy sekä jarrulevyjen että -rumpujen valmistukseen Pohjois-Amerikassa.

Asiasta kertoi ensin Rideapart.