Ducatin Online Journey on virtuaalinen kiertomatka Ducatin museoon. Sen pystyy katsomaan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Virtuaaliseen kiertomatkaan kuuluu myös rikastettua sisältöä, kuten "Anatomy of Speed" -virtuaalinäyttelyn osia, jossa on nähtävissä mm. Desmosedici GP16.

Huhtikuussa 2020 Ducati esitteli Ducati Cares -protokollan, jonka avulla jokainen Ducatisti voi vierailla jälleenmyyjänsä luona täysin turvallisesti ja varata digitaalisen yhteyden turvin tapaamisen tai etäarvioida ostettavan moottoripyörän.

Yritys on laajentanut digitalisaatioprosessiaan myös Ducatin museoon, joten voit tutustua museeon virtuaalisen, opastetun  kiertomatkan avulla. Museon Anatomy of Speed -show selventää mm. sitä, miten perustavaa osaa esimerkiksi aerodynamiikka näyttelee ja miten kiinteä osa suorituskykyä se on Ducatin moottoripyörissä. Siitä on osoituksena mm. valmistajien MM MotoGP 2020 -kisasarjassa.

Virtuaalimuseon kisaosastoa.

Virtuaalimuseon kisaosastoa.

Videohaastatteluista selviää, miten Ducati Corsen insinöörit rakensivat Desmosedici GP16:sta. Siinä aerodynamiikka vietiin huippuunsa.

Virtuaalikierros kestää maksimissaan 45 minuuttia, ja on täynnään moottoripyöräilyn historiaa siitä kiinnostuneille. Kierroksen aikana voi myös keskustella museon virtuaalioppaiden kanssa.

Ducati Museum Online Journey maksaa 10 euroa. Tosin, sen maksettuaan saa Borgo Panigalessa fyysisesti vieraillessaan 10 € alennuksen ostaessaan museon luettelon virallisesta kaupasta.

Virtuaalikierroksia järjestetään 4 viikossa seuraavasti: tiistaisin 5.00 pm ja lauantaisin 9.00 am englanniksi. Torstaisin ja suunnuntaisin kello 5.00 pm italiaksi. Lisätietoja Ducatin museon nettisivuilta täältä.