Harley-Davidson Street Bob 114 vm 2021.

Harley-Davidson Street Bob 114 vm 2021.

Street Bob 114

Tarjolla on tänä vuonna kaikkiaan kahdeksan Softail-mallia. Street Bob 114 on uusi malli, ja riisuttu bobber-tyylinen cruiseri. Se on varustettu 114 kuutiotuuman, 1868 kuutiosenttimetrin Milwaukee Eight -moottorilla. Tarjolla pitäisi olla paljon autenttista asennetta miniapinakiikun ja chopperimaisen takalokasuojan lisäksi.

Fat Boy -mallin ulkonäköä on tuorestettu korvaamalla kiiltävällä kromilla aiempi satiinimainen kromaus pakoputkistossa ja voimalinjassa, etupäässä takalokasuojassa jne.

Niille cruiserikuskeille, jotka kaipaavat enemmän tehoa, tarjolla on H-D:n alkuperäistuunausosina Milwaukee-Eight Screamin' Eagle Stage III Softail -virityskitti, joka kasvattaa kuutioita ja puristussuhdetta ja tuo lisää hevosia ja vääntöä koneeseen.

Harley-Davidson Fat Boy 114 vuosimallia 2021.

Harley-Davidson Fat Boy 114 vuosimallia 2021.

Hot Rod Baggerit

Harleyn touring-pyörien sarjaan kuuluvat hot rod baggerit ovat 114 Milwaukee Eight -moottorilla varustetut Road King Special, Road Glide Special ja Street Glide Special -mallit. Niissä on nyt uusi, kaksivärinen maalipinta ja mahdollisuus valita tummennetu tai kirkaskromi-viimeistely; vaihtoehto tumman ja uhkaavat tai kirkkaan ja perinteisemmän välillä. Road King Special ja Street Glide Special on varustettu uudella Daymaker Led-ajovalolla.

Kaikki touring-mallit on varustettu värillisellä kosketusnäytöllä varustetulla Boom Box GTS infotainment-järjestelmällä, joka tukee sekä Apple Car Play'ta että Android Autoa. Kunhan vain puhelimesi on kaapelilla kiinnitetty pyörän järjestelmään, voit hyödyntää sen media-, kommunikaatio- ja navigointimahdollisuuksia pyörän näytöllä.

CVO-mallien audio uudelle tasolle

Harley-Davidson CVO Street Glide 2021.

Harley-Davidson CVO Street Glide 2021.

Harley-Davidsonin Custom Vehicle Operations- eli CVO-malleista CVO Street Glideen ja CVO Road Glideen tulee kokonaan uusi audiojärjestelmä, joka on Rockford Fosgaten käsialaa ja erityisesti suunniteltu Harleyn moottoripyöriin. Järjestelmän voi hankkia myös aiempiin Boom Boxilla varustettuihin H-D:n touring-pyöriin vuosimallista 2014 lähtien.

Jokaiseen neljään CVO-malliin, CVO Street Glide, CVO Road Glide, CVO Limited ja CVO Tri Glide on tarjolla uusia maalaus- ja tyylioptioita. Jokainen on varustettu valmistajan tehokkaimmalla 117 ci Milwaukee Eight V2-moottorilla.

Kaikki CVO-mallit on varusteltu uudella RDRS Safety Enhancements -järjestelmällä, johon kuuluu melkoinen lista kuljettajaa avustavia elektronisia järjestelmiä. Niitä ovat mm. kaarteissakin toimivat lukkiutumaton linkitetty jarrujärjestelmä, vetoluiston esto, moottorijarrutuksen aiheuttaman luiston esto, mäkilähtöavustin sekä rengaspaineen tarkkailujärjestelmä.

Pan America

Kokonaan uusi Pan America 1250 adventure-touringmalli esitellään tarkemmin virtuaalisesti 22. helmikuuta. Silloin luvassa on täydellinen teknisten tietojen paljastus. Jos haluat osallistua tilaisuuteen, voit rekisteröityä siihen täällä.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Harley-Davidson.