Ilmeisesti tavoitteena on julkistuksen yhteydessä myös esitellä vuoden 2021 mallisto. Itse saluuna on uuden sukupolven kommunikaatio-foorumi, jossa fanit ja asiakkaat voivat tutustua mallistoon kotisohviltaan ja myös kommmunikoida.

Kuten oikeassa mp-näyttelyssäkin, käyttäjät voivat katsoa mallia joka kulmasta ja selata tietoa siitä. Samalla käyttäjät voivat konfiguroida mallin mielensä mukaiseksi ja jopa keskustella muiden palvelussa vierailevien kanssa reaaliaikaisesti.

Voit myös konsultoida saluunassa oman maasi moottoripyöräkauppiaiden kanssa.

Suzuki myös julkistaa uudet mallinsa tulevaisuudessa tässä "Global Salon" -ympäristössä. Fanit voivat osallistua reaaliaikaisesti julkistuksiin missä päin maailmaa sitten asustavatkin.

Suzuki on viime vuosina julkistanut varsin harvakseen mitään uutta. Vuoden 2019 EICMA:ssakin suurin anti oli päivitetty DL1050, joka oli vain elektroniikaltaan uusittu DL1000, jopa moottorikin oli sama.

Kehitteillä lienee ainakin uusi 650cc rinnakkaistwini SV650-malliin ja V-Strom 650:n. Kaikki odottavat tietenkin myös uutta Hayabusaa. Euro 5 -päästönormin tulo lopetti pyörän myynnin Euroopassa, joten taitaisi olla jo korkea aika.

Vaikuttaa siltä, että Saluunan käyttöön on tulossa oma sovelluksena. Tällä tietoa se on Windows-yhteensopiva ainoastaan, ja vaatimukset ovat Windows 10, prosessori vähintään Intel Core i5 1,6GHz ja 8 Gb RAM. Puhelinsovellus tulee myöhemmin. 

Jos haluat ilmoittautua mukaan tapahtumaan, voit tehdä sen täällä