H-D julkisti uusia malleja ensi vuodelle jo aiemmin. Näitä olivat Street 750 ja 500, joita valmistetaan myös Intiassa sekä Road Gliden.

Nyt julkistettu ensi vuoden mallisto perustuu asiakkaiden kuulemiseen, joten millaisia asiakkaita Harleyllä on ollut? Osa heistä on ainakin vaatinut hyvää aerodynamiikkaa, loistavia audio-ominaisuuksia ja hyvää ergonomiaa. Sturgisissa julkistettujen Road Gliden ja Road Glide Specialin lisäksi päivitettyjä malleja ovat Electric Glide Ultra Classic Low, Electra Glide Ultra Limited Low, CVO Street Glide, CVO Road Glide Ultra, Freewheeler Trike, ja Softail-mallit.

– Harley-Davidsonin vuoden 2015 mallistossa on monia upeita moottoripyöriä, joissa olemme pyrkineet toteuttamaan mahdollisimman uskollisesti asiakkaidemme esittämiä toiveita, toteaa Matt Levatich, Harley-Davidsonin hallituksen puheenjohtaja ja pääjohtaja. – Teemme yhteistyötä pyöriemme kuljettajien kanssa ympäri maailmaa. Kaikkea toimintaamme ohjaa se, mitä kuljettajat Harley-Davidsonilta odottavat – ja minkä he myös ansaitsevat.

Mallivuodelle 2015 H-D tarjoaa kahdeksan uutta väritystä mukaanlukien uudet Black Magic ja Radioactive Green sekä uudet Hard Candy Custom metal flake -värit Cancun Blue Flake ja Quicksilver Flake.

Vuoden 2015 malliston uutuuksia:

Road Glide Special 2015.

Road Glide Special

Road Glide Specialissa on runkoon asennettu, tuuletusaukoilla varustettu kate, joka minimoi päähän kohdistuvan tuulenvastuksen sekä Dual Reflector Daymaker LED -etuvalot, huippuluokan Boom! Box -tietoviihdejärjestelmä, parannettu jousitus ja linkitetyt Reflex-ABS-jarrut.

Street Glide Special

Street Glide Special 2015.

Uusi Harley-Davidson Street Glide Special on täysvarusteltu versio suositusta Touring-mallista. Siinä on muun muassa tehokas Twin Cam 103 -moottori, Boom! Box 6.5GT -tietoviihdejärjestelmä, tuuletusaukoilla varustettu Batwing-kate, kaksoishalogeenietuvalot, vahvistetut valualumiinivanteet ja linkitetyt Reflex-ABS-jarrut.

Uusi jarrujärjestelmä Softail-malleihin

Softail-mallien uusi jarrujärjestelmä mahdollistaa entistä paremman tuntuman ja herkkyyden sekä vähentää käsijarruvivun käyttöä jopa 40 prosentilla. Uudessa etujarrujärjestelmässä on jäykkä nelimäntäinen etujarrusatula, jossa on 34 ja 32 millimetrin männät, kitkapintamateriaalista valmistetut korkealuokkaiset jarrupalat, uusi pääsylinteri sekä uusi 300 millimetrin etujarrulevy. Jarrusatulan ja pääsylinterin päivitetty muotoilu näkyy jatkossa jokaisessa uudessa mallissa.

Ultra Limited Low

Harley-Davidsonin ergonomiset ratkaisut takaavat luotettavan ajotuntuman ja kaikkien aikojen matalimman istuinkorkeuden huippuvarustellussa matkapyörässä. Kokonaisuuden täydentävät useat RUSHMORE-projektin ansiosta kehitetyt ominaisuudet ja tietysti Harley-Davidsonin klassinen tyyli.

CVO Street Glide 

Uusi Boom! -äänijärjestelmä tarjoaa 600 watin suoratoiston, jonka mahdollistavat neljä bi-amp-kytkettyä kolmitiekaiutinta edessä ja takana. Tämä rajoitetusti saatavilla oleva bagger on kuin jylisevän äänentoiston ja erittäin laadukkaan äänen tuottava konserttilava pyörien päällä. Kaiken kruunaa yksityiskohtainen maalipintojen viimeistely ja neljä värivaihtoehtoa.

CVO Road Glide Ultra

Kromilla ja custom-maalauksella viimeistelty valioluokan matkapyörä tarjoaa korkealuokkaiset aerodynaamiset ominaisuudet ja kaiken tarvittavan touring-ajoon. Pyörän ehtymättömänä voimanlähteenä toimii Screamin’ Eagle Twin-Cooled Twin Cam 110 -moottori.