Kondiittoritaiteilija Amaury Guichon on tehnyt aloituskuvassakin näkyvän moottoripyörän pelkästään suklaasta ja sokerista sekä karamelliväreistä.

Suklaa ei ole pelkästään jälkiruoka, vaan se on tunneasia. Paksu pala suklaata nostaa välittömästi tunnelmaa. Suklaa on yhtä herkullista kuin mukautuvaakin, ja se on pääainesosa leegiossa erilaisia reseptejä kuumista juomista erilaisiin tryffeleihin, makeisiin, konvehteihin ja leivonnaisiin.

Amaury Guichon on tunnettu elämää suuremmista makeisistaan. Nyt maestro on hämmästyttänyt Instagram-yleisöään viimeisimmällä luomuksellaan – kokonaan suklaasta tehdyllä moottoripyörällä.

Instagramista videon ja itse kondiittorin löytää osoitteesta @amauryguichon. Itse suklaamoottoripyörävideopostaus on saanut jo miltei puoli miljoonaa tykkäystä, eikä aiheetta.

– Suklaamoottoripyörä. Tykkäsin erityisesti tehdä sen jousia ja vanteita, Guichon kirjoittaa postauksessaan. 

Lyhyt videoklippi alkaa siitä, kun mies rakentaa pyörän runkoa jähmettämällä suklaata ja maalaamalla sen sitten siniseksi. Seuraavaksi ovat kohteena vanteet ja moottori täynnä uskomattomia yksityiskohtia. Kaikki pyörässä on valmistettu suklaasta. Yksi poikkeus vahvistaa säännön: ajovalon lasi on työstetty sokerista ja on läpinäkyvä.

Asiasta kertoi Food Tv

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amaury Guichon (@amauryguichon)