Sähköavusteinen tasapainopyörä antaa lapsille helpon tavan tutustua ajamiseen ja oppia siinä tarvittavia taitoja turvallisesti.

Valittavissa on kolme eriasteista tehoasetusta sekä mahdollisuus kytkeä sähkömoottorin avustus kokonaan pois käytöstä, mikä takaa, että jokaiselle lapselle löytyy sopiva aloitustaso molemmista Husqvarna Motorcycles Replica Stacyc -malleista. Samalla lapsen koordinaatiokyky ja tasapaino kehittyvät ja he oppivat käyttämään kaasua hallitusti. Virtaa riittää yhdellä latauksella jopa 60 minuutiksi ja nopea lataus sekä helposti vaihdettava akku mahdollistavat, että lapset viihtyvät ulkona sähköpotkupyörien kanssa pitkään.

Husqvarna 12eDrive.

Husqvarna 12eDrive.

Malleista pienempi, Replica 12eDrive, on sopiva useimmille 3-5 vuotiaille lapsille. Sähköavustuksen saa kytkettyä kokonaan pois, jolloin laitteen kanssa liikkumisen oppiminen on helpointa. 12eDrive -mallissa on matala, 33 cm korkea istuin ja 12" renkaat ja tehoasetuksesta riippuen sen huippunopeus on 8, 11 tai 14 km/h.

Hieman pidemmille, 4-8 vuotiaille lapsille Replica 16eDrive tuo hieman lisää tehoa; se saavuttaa tehoasetuksesta riippuen joko 8, 12 tai 21 km/h. Istuinkorkeus on isommassa mallissa 43 cm ja renkaat 16 tuumaiset, mikä mahdollistaa sen suorituskyvyn myös epätasaisessa maastossa.

Husqvarna 16eDrive.

Husqvarna 16eDrive.

Kun ajamisen ilo vie mukanaan, on siirtyminen Husqvarna EE 5 -minisähköpyörään näiden jälkeen entistäkin helpompaa. Lapsen mukana kasvava, sähkömoottorilla varustettu motocross-pyörä tuo juuri sen verran lisää jännitystä ajamiseen, kuin taidot antavat myötä. Sen tehoalue on säädettävissä kuudelle eri tasolle ja suorituskyky yltää helposti 50 cc polttoainekäyttöisen minipyörän tasolle.

Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive ja 16eDrive -mallit ovat saatavilla valtuutetuilta Husqvarna Motorcycles -jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Husqvarna. 

Husqvarna eDrive.

Husqvarna eDrive.