Motokeidas on oman tiensä kulkija, ja keskittynyt omaan osaamisalueeseensa; muutamaan merkkiin ja vain moottori- ja polkupyöriin. 

Toimitusjohtaja Vesa Karhumaa kertoo, että Husqvarnan mallien myyntiin ottoa on harkittu jo pitkään – erityisesti merkin tekeminen, prototyypit ja innovaatiot ovat herättäneet kiinnostuksen.

Koronan vuoksi Husqvarnan offroad-mallien saatavuus oli rajallista viime vuonna. Karhumaa uskookin, että ennakkotilaus on paras tapa varmistaa uuden Hussen saanti.

– Tästä syystä meillä on nyt koko 2022 mallisto ennakkovarattavissa. Asiakas voi varata haluamansa mallin jo nyt valmiiksi ja ilmoitamme heti, kun pyörä on julkistettu ja teemme tarjouksen, jonka asiakas voi hyväksyä tai hylätä. Varaus ei siis vielä velvoita mihinkään, Karhumaa kertoo.

Tarjolla on myös VIP-varausvaihtoehto. Maksamalla 500€ varausmaksun menee suoraan jonon kärkeen ja voi varmistaa, että saa uuden mallin ensimmäisten joukossa. Varaus ilmoitetaan tehtaalle, ja varausmaksu hyvitetään lopullisesta kauppahinnasta.

Motokeitaan Miika Aalto ja Hussen uusi satapiikki Svartpilen.

– Koska tämä auttaa myös meitä, Motokeidas antaa asiakkaalle vastavuoroisesti 300€ lahjakortin, minkä voi käyttää mihin tahansa tuotteisiin joko pyörää noutaessa tai myöhemmin kun tarpeita tulee, Karhumaa toteaa.

Motokeitaalla on myös verkkokauppa, josta voi tilata tuotteita Husqvarna Original Spare Parts Finderissa, josta saa tilattua pyörään osia suoraan räjäytyskuvasta.

Husse julkisti uuden Svartpilen 125 -kevarin pari viikkoa sitten, ja se on nyt ensimmäisenä Suomessa nähtävissä Motokeitaan myymälässä.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Motokeidas.