Pelintekijä Milestone ja MotoGP-oikeudet omistava Dorna Sports tiedottivat, että uusi virallinen MotoGP-videopeli merkitsee uutta askelta koko peligenrelle. Se julkistetaan 22. huhtikuuta PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X|S:lle, Nintendo Switchille, PC:lle, Steamiin ja Epic Games Storeen.

MotoGP21 on parempi ja isompi kuin koskaan, ja siinä on joukko uusia ominaisuuksia mukaan lukien täysin uusi proggressivinen ja strateginen Managerial Career -moodi, ja älykkäin ja edistynein keinoäly koskaan. Lisäksi pelilliset parannukset tekevät pelikokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman ja jännittävämmän kokemuksen.

Managerial Career eli uraohjaus sisältää uusia ominaisuuksia sekä radalle että sen ulkopuolelle. Sen avulla voit rakentaa parhaan mahdollisen tiimin ja menestyksekkäitä pyöriä. Henkilökohtainen johtaja vetää tiimiä, auttaa kuljettajia hankkimaan uusia sopimuksia ja pääinsinööri työskentelee saavuttaakseen tutkimuspisteitä, joita saa viikoittain tai vapaiden harjoitussessioiden aikana.

MotoGP21 ilmestyy huhtikuussa.

MotoGP21 ilmestyy huhtikuussa.

Data-analyytikko puolestaan on vastuussa parhaan tasapainon löytämiseksi jokaiseen kehityskohteeseen sillä tavalla varmistaakseen edistymisen ja luodakseen syvimmän ja täydellisimmän etenemismahdollisuuden koskaan. Ja entäpä aloitusmahdollisuus "pohjalta" junioritiimissä?

Oikeiden ihmisten palkkaaminen on aina olennaista menestykseen pääsemiseksi, alkaen tiimijohtajasta, joka etsii uusia sponsoreita ja kuljettajia aina tekniseen johtajaan, joka vetää junioripyörien kehittämisestä vastaavaa t&k-osastoa. Äläkä unohda palkata kuljettajaa: lahjakasta nuorta staraa, joka vetää tiimiä tikapuun korkeimmalta askelmalta.

Pyörä on tietysti avaintekijä, ja MotoGP21-pelissä kustomointi ottaa yhden askelen lähemmäs todellisuutta. Nimitä henkilökuntaa minkä tahansa kehitysosa-alueen piiriin ja investoi t&k-pisteitäsi moottorin tehon, aerodynamiikan, rungon ja vaikkapa kuljettajaa avustavien elektronisten järjestelmien kuten vetoluistoneston, jarruttamisen, wheelieneston ja moottorikarttojen jne. kehittämiseen.

Ja tietysti pyörän ulkonäkökin on tärkeä, joten MotoGP21-pelissä voi räätälöidä kypärän, ajoasun, tarrojen, jne väritystä.

MotoGP21-tietokonepelin saderealismia.

MotoGP21-tietokonepelin saderealismia.

MotoGP21 uusia ominaisuuksia:

• Bike Retrieval Sequence: kun kaadut, sinua ei enää automaattisesti sijoiteta takaisin radalle, vaan joudut nousemaan ylös ja siirtymään takaisin pyörän selkään niin nopeasti kuin pystyt.

• Brake Temperature: jarrujen lämpötila. Ajamisessa ei ole kyse pelkästään nopeudesta, vaan myös jarrujen lämpötilan seuraaminen on avain siihen, että tilanne on hallussasi. Jos ne ovat liian kylmät tai kuumat, riskinä on niiden tehokkuuden heikkeneminen.

• Long Lap Penalty: Tulossa myös peliin. Tarkoittaa sitä, että ajorangaistukset voivat olla tilannespesifejä.

• Bike Suspension System Revisions: Realismin taso pelissä kasvaa.

• ANNA, vallankumouksellinen tekoäly pohjautuu koneoppimiseen ja on entistä parempi. Joudut ajamaan entistä nopeampia, älykkäämpiä ja tarkempia kilpakumppaneita vastaa kuin koskaan aiemmin, siten ajo tuntuu todelliselta kilvanajolta.

Luvassa on 4K-kuvaa jopa 60 fps nopeudella. Kuvan laatua on myös parannettu. Radalla on kerralla kaikkiaan 22 kuljettajaa.

Lisätietoja MotoGP21-pelin viralliselta sivustolta täältä.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Milestone.

MotoGP21-pelin realismia on kasvatettu ja tekoälyä parannettu.

MotoGP21-pelin realismia on kasvatettu ja tekoälyä parannettu.