Go Easy -moottoripyörän perävaunu on Sylvan Sportin Yhdysvalloissa valmistama laitos, jossa koko traileriasia on mietitty uudella tavalla. Trailerin perusrunko on terästä, ja se painaa perusvarustuksessaan 99 kiloa.

Go Easy koko komeudessaan. Monipuolinen ja muuntuva traileri.

Joku voisi nimittää Go Easya seikkailuperävaunuksi, siksi paljon se tarjoaa mahdollisuuksia. Sen etuosaan saa kuvissakin näkyvän vesitiiviin varasto-osan, jonka tilavuus on 175 litraa. Lisäksi siinä on avointa varastotilaa ja tankoja, joihin voi kiinnittää pyöränkuljetus- tai vaikkapa kanootinkuljetustelineet.

Kärryn voi myös varustaa umpinaiseksi katto- ja sivupaneelein, jolloin siinä olevat tavarat ovat paremmin suojassa.

Että monikäyttöisyyttä tuli alleviivattua tarpeeksi, sen voi ostaa myös päällerakennetulla teltalla varustettuna. Teltta pystyttyy trailerin "katolle", ja tarjoaa ainakin maassa mönkivistä otuksista vapaan nukkumistilan kahdelle aikuiselle.

Popup-teltalla varustettuna traileri toimii myös matkakotina.

Trailerin paino etuosan säiliön kanssa on 109 kg ja sen mitat ovat 3,04 x 1,57 x 0,89 m. Tavaraa siihen voi lastata 147 kg edestä.

Traileria voi säilyttää pystyssä autotallissa - sen vetoaisa on irrotettavissa - joten se ei vie kovin paljoa tilaa.

Perusvarustuksella Go Easy maksaa Yhdysvalloissa 1995 dollaria. Lisävarusteet kuten esimerkiksi alumiinivanteet ja vesitiivis etusäiliö sekä popup-teltta tuovat lisää hintaa.

Trailerin voi myös varustaa paneelein, jolloin lasti on paremmin suojassa.

SylvanSportin tuotteilla ei näyttäisi olevan maahantuojaa Suomessa, mutta kylläkin sekä Saksassa että Englannissa. Tosin molempien tuontiohjelmaan näyttää kuuluvan vain Go Easyn isompi sisarmalli, joka soveltuu paremmin siihen, että siinä vedetään moottoripyöriä kuin moottoripyörän vedettäväksi.

Jos Go Easy kiinnostaa, kannattaa kuitenkin kysäistä näiden halukkuutta tilata tuote, siinä saattaa säästää rahdissa melkomoisesti. Ja piankos sen vaunun hakee kesän mp-matkalla Englannista.

Oheinen artikkeli ilmestyi alunperin Motouutiset.fi-moottoripyörälehdessä 28.8.2014. Sylvan Sport valmistaa edelleen näitä vetävän ja kätevän tuntuisia seikkailuperävaunuja.