Indian julkisti eilen keskiviikkona uusimman tulokkaan rajoitetun valmistuserän "Elite"-tuotesarjaansa. 2021 Chieftain Elite on suunniteltu kuljettajille, jotka vaativat parhaista parhainta ja haluavat erottautua väkijoukosta.

Chieftain Eliten maalipinta on kaksivärinen Thunder Black Vivid Crystal / Carbon Crystal. Viimeistelyt on tehty Slate Smoke -sävyllä ja erottavat Eliten kaikista muista baggereista.

Eliten maalaaminen vie käsintehtyine viimeistelyineen yli 24 tuntia. Metallihileistä moottorin maalaamiseen käytettyyn Slate Smoke -viimeistelyyn pyörässä on kustomoitua tunnelmaa ja äärimmäisesti hiottuja yksityiskohtia.

Indian Chieftain Elite.

Indian Chieftain Elite.

 

Pyörän virtaviivaiset katteet ja tyylikkäät sivulaukut, terävät linjat ja nurkat, antavat pyörälle vahvan läsnäolon, kun taas kaksiosainen istuin täydentää silhuettia. Madallettu jousitus ja 19 tuumainen koneistettu etuvanne ovat osa pyörän customeista innoitustaan saanutta muotoilua.

Ostoon päätyvä asiakas voi kustomoida pyöräänsä lukuisten lisävarusteiden avulla. 

Chieftain Elitessä on täys-LED-valot, sävytetty tuulilasi, tilavat alumiiniset astinlaudat sekä integroituna 400-wattinen PowerBand-äänentoistolaitteisto.

ABS-jarrut, avaimeton sytytys, rengaspaineanturit sekä kaukolukittavat vesitiiviit sivulaukut täydentävät varustuksen. Laukuissa on tilaa yhteensä yli 68 litraa.

2021 Chieftain Elite on varustettu tietenkin 7-tuumaisella Ride Command -viihdetietojärjestelmällä ja Apple CarPlayllä helppoa navigointia ja mukavaa musiikinkuuntelua varten.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Indian.

Indian Chieftain Elite.

Indian Chieftain Elite.

 

Pyörä on varustettu Indianin tehoikkammalla ilmajäähdytteisellä moottorilla, Thunderstroke 116:lla. Se tuottaa vääntöä peräti 171 Nm. Chieftain Eliten ominaisuuksia ovat mm. kolme ajotapavalintaa; Tour, Standard ja Sport. Niiden avulla voi valita eri moottorikartat.

Euroopan alueella 2021 Chieftain Elite tulee myyntiin vain Tsekissä, Ranskassa, Saksassa, Norjassa ja Ruotsissa.