– Hyvillä fiiliksillä lähdetään ajamaan jälleen kisaa. On saatu talven mittaan vedettyä hyviä treenejä täällä tiimikavereiden Espinassen ja Thomas Oldratin kanssa. Vaikka molemmat ajavat nyt MM-sarjassa EnduroGP-luokassa ja itse jatka Junior-luokassa niin varsinkin Espinasse on hyvä mittari treeneissä, kun viime vuonna käytiin kovaa taistelua MM-mitaleista, Kytönen kertoi.

Viikonlopun kilpailussa endurotestit sekä extremetesti on tehty melko hitaiksi, mutta crossitestit on rakennuttu pellolle, missä reitti on suhteellisen nopeaa. Kilpailualueelle on luvattu viikonlopuksi sääennusteen mukaan kuivaa keliä ja lämpötilan pitäisi päivällä nousta noin 10 asteen tietämille. Kytönen kilpaili jo viime kauden Italian mestaruussarjassa ja hänellä on sieltä tuloshistoriaa olemassa.

– Sen tarkempia tulostavoitteita en osaa vielä viikonlopulle heittää, mutta lähdetään ajamaan tietysti hyvää ehjää kilpailua ja tottakai parantamaan sijoituksia viime kaudesta. Täällä ei minulla ole sillain suoraan omaa luokkaa vaan taistelen sijoituksista yleiskilpailussa ja kyllä sinne kymmenen parhaan joukkoon pitäisi yrittää tähdätä, Kytönen päätti.

Teksti Kytönen Motorsport, kuva Dario Agrati.