Iso tankkilaukku

Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: GS tai Tour & Roadster -versiot. Ne on valmistettu termoplastisella polyuretaanilla (TPU) päällystetystä polyesterikuidusta. Päälaukkuosa on varustettu lukittavalla, vedenkestävällä kaksisuuntaisella vetoketjulla ja lisävetoketjulla, jonka avulla tilavuuden voi kasvattaa 13. 18 litraan. Irrotettava sisälaukku on vedenpitävä. Erillisiä säilytyslokeroita on laukun sisäsivuilla ja lisäksi siinä on ulkoinen tasku. 

Laukussa on kanava kaapeleita varten ja vedenpitävä läpinäkyvä osasto kannessa, joka mahdollistaa kosketusnäytöllä varustettujen teknisten laitteiden käytön.

GS-versio on räätälöity pyöriin, joiden polttoainetankin muotoilu on voimakasta. Tour & Roadster taas on tarkoitettu sellaisiin matkapyöriin ja roadstereihin, joiden tankin muotolu on pyöreää ja loivaa.

Laukku kiinnitetään tankkiin hihnoilla, joissa on pikalukitukset sekä edessä että takana helppoa kiinnitystä ja esimerkiksi tankkausta varten irrottamista ajatellen. Tankkilaukku voidaan asentaa myös takaistuimelle tai takatelineelle.

Tankkilaukussa on olkahihna helppoa kuljettamista varten. Se on musta, mutta siinä on lisäksi sinisiä yksityiskohtia, vuori on 100 % polyesteriä.

GS: Tilavuus: 13 - 18 l, mitat: 32 × 22 × 19/26 cm.

Tour & Roadster: Tilavuus 13 - 18 l, mitat 34 × 22 × 16/21 cm.

BMW Black Collection. Tankkilaukku.

BMW Black Collection. Tankkilaukku.

Pieni tankkilaukku (GS, Tour & Roadster)

Materiaalit ja periaate sekä kiinnitysjärjestelmä samat kuten isossakin, lisäksi sisälaukussa rullattava sulkumekanismi. Varustettu myös kaapelin viemisen mahdollistavalla kanavalla sekä kantokahvalla ja irrotettavilla reppuhihnoilla. Tilavuus 5 litraa. Ideaali päivämatkoille. Sopii kaikentyyppisiin polttoainetankkeihin ja kiinnitettävissä myös taakse.

Tilavuus: 5 l, mitat: 25 × 20 × 10 cm

Takalaukut, iso ja pieni

Takalaukku.

Takalaukku.

Kaksi eri kokoa, toinen lyhyemmille matkoille, toinen pidemmille. Rakenne ja materiaalit kuten tankkilaukuissa, irrotettava sisälaukku vedenpitävä.

Päätavaratilan kiertävän vetoketjun avulla voidaan laukun tilavuutta kasvattaa. Kannen sisäpuolella tasku ja vetoketjuin varustetut osastot helpottavat tavaroiden järjestämistä. Säädettävät reppuhihnat mukana. Suunniteltu käytettäväksi tavaratelineen kanssa.

Väritys musta, sinisin yksityiskohdin ja heijastavin nauhoin. Sisävuori sininen.

Iso takalaukku: Tilavuus 50 - 60 l, mitat 55 x 30 x 30/35 cm.

Pieni takalaukku: Tilavuus 35 - 42 l, mitat 41 x 30 x 30/35 cm.

Sivulaukut pieni ja suuri

Sivulaukut.

Sivulaukut.

Black Collectionin vedenpitävissä sivulaukuissa on selkeä, tekninen design ja tilavuus joko 10 tai 15 litraa. Laukut tarjoavat hyvin tilaa kevyille tavaroillle. Laukkujen kokoa voi pienentää hihnojen avulla.

Rakenne ja materiaalit kuten tankkilaukuissakin. Ulkotasku, jossa vedenpitävä vetoketju. Vedenpitävä, irrotettava sisälaukku.

Sivulaukut kiinnitetään pyörään erillisillä pyöräkohtaisilla kiinnikkeillä.

Väritys musta, sinisin yksityiskohdin ja heijastavin nauhoin. Sisävuori sininen.

Iso sivulaukku: Tilavuus 15 l, mitat 35 × 32 × 14 cm.

Pieni sivulaukku: Tilavuus 10 l, mitat 26 × 32 × 14 cm.

Vyötärölaukku

Vyötärölaukku on tarkoitettu päivän mittaiseen matkaan. Sitä voidaan käyttää lompakon, avainten, älypuhelimen ja muiden pienten tavaroiden säilömiseen.

Vedenpitävä pääosasto kaksisuuntaisine vetoketjuineen pitää sisällön kuivana jopa sateella. Lisäksi laukussa on kolme ulkopuolista vetoketjuin varustettua taskua, verkkotasku ja kantokahva. Lisäksi siinä on tietenkin lantiovyö. Materiaalit samoja kuin muissakin laukuissa.

Tilavuus: 3 l ja mitat 18 × 20 × 11 cm.

Reput 30 ja 20 litraa.

Reput ovat vesitiiviitä ja niiden suut suljetaan rullausmekanismilla. Tiiviyttä auttavat teipatut saumat. Vetoketjut ovat vesitiiviitä ja repun pääosastoon mahtuu 15" kannettava. Osa voidaan jakaa kahtia alapohjalla. Alempaan osaan pääsee erikseen, ja sitä voidaan laajentaa niin, että sinne mahtuu kypärä aina kokoon 61 asti.

Lisätilaa tavaroille on neljässä roiskevesitiiviissä ulkotaskussa. Sekä verkkomaisessa sisäosassa repun yläosassa. Reppuun voidaan kiinnittää lisää tavaroita hihnojen avulla.

Materiaalit kuten muissakin; TPU ja polyesteri. Säädettävät, pehmustetut ja hengittävät säädettävät olkahihnat ja kantokahvat tekevät siitä miellyttävän kantaa. Rintahihnan pituutta voi säätää. Säädettävässä lantiohihnassa on kaksi vetoketjullista taskua esimerkiksi matkapuhelimelle. Reppu on helppo kiinnittää myös moottoripyörään mukana tulevin lisähihnoin.

Isompi reppu: tilavuus: 25 - 30 l

Pienempi reppu: tilavuus 20 l, mitat: 40 × 30 × 16 cm.

Pienempään reppuun ei mahdu kypärä eikä siinä ole lantiohihnaa. Se painaa vain 550 grammaa.

Teksti Erkki Mäki, kuvat BMW.

BMW:n Black Collection. Koko pehmeitten laukkujen kokoelma.

BMW:n Black Collection. Koko pehmeitten laukkujen kokoelma.