– Tämä on suuri saavutus yritykselle, joka on vasta kolmatta vuotta olemassa, ja asettaa tietynlaiset standardit tulevalle Verge-tuoteperheelle, totesi Vergen markkinointipäällikkö Spencer Cutlan.

– TS on meidän alkuperäinen kannanottomme moottoripyörämaailmalle ja yrityksen viesti on selkeä: luoda jotain erilaista, jotain uskaliasta ja jotain, joka haastaa perinteisen ajattelun sekä toiminnallisesti että visuaalisesti.

Palkinto todistaa sen, että Verge on saavuttamassa sen, mitä se haluaa visionsa mukaan tehdä. Yritys on ikään kuin samalla linjalla muiden palkittujen, kuten Ferrarin, Polestarin, Hondan ja Yamahan kanssa. Kun ottaa huomioon, että Vergen tiimin koko on alle 10 työntekijää, saavutuksen merkitys kasvaa. Varsinkin, kun siihen laskee mukaan koronapandemian tuotannolle tuomat haasteet.

– Nähdä yrityksemme kehittyvän ja näin lyhyessä ajalla saavuttavan tällaisen kunnianosoituksen on todella hämmästyttävää. Olen ylpeä tiimistämme ja siitä innosta, mitä he tuovat työpaikalle joka päivä. Juhlimme tätä saavutusta yhdessä kaikkien niiden ihmisten kanssa, jotka ovat auttaneet meitä matkallamme, mutta myös heidän kanssaan, jotka päättävät ajaa Verge-moottoripyörällä tulevaisuudessa," totesi Vergen toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki.

Vergen tuotannon piti alkaa jo vuosi sitten keväällä, mutta yritys kertoi koronaviruksen hidastaneen kehitystyötä.

Vuodenvaihteessa yritys aloitti joukkorahoituskampanjan tuotannon ja kehitystyön rahoittamiseksi.

Tiedote ei sisältänyt tietoja tuotannon aloittamisajankohdasta, mutta aiemmin Verge on kertonut sen alkavan tänä keväänä.