Lauantain tuulisessa kelissä aika-ajosta tuli kohtuullinen tulos, sijoitus 23. Kilpailussa jo lähtöruutuun ajaessa Nässi huomasi että vaihdeavustin ei toimi pienemmälle vaihdettaessa, tämä tulee aiheuttamaan ongelmia kaarteiden sisään tuloissa. Vikaa ei onnistuttu korjaamaan lähtöruudukossa. Kilpailu meni omaa sijoitusta puolustaessa, ohituksiin ei juuri ollut mahdollisuuksia. Useita ”lähelläpiti” tilanteita oli seurauksena takapyörän lukkiutumisesta. Sijoitus lähdössä oli 22. ja omassa SSP600 luokassa 14.

Sunnuntai aamuna satoi vettä ja lämmittelyajossa rata oli märkä. Kaikki eivät ajaneet lämmittelyä ollenkaan, Nässi kävi testaamassa vaihdeavustimen toiminnan joka oli nyt kunnossa. Kilpailu lähti hyvin liikkeelle mutta jo ensimmäisellä kierroksella tankin suojakuori irtosi osittain eikä jaloilla enää saanut tankista kunnolla tukea. Tämä haittasi ikävästi ajamista. Sijoitus maalissa oli taas 22. ja nyt omassa luokassa 13. Muutamia pisteitä tuli mutta paljon parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia.

- Harmittaa todella paljon. Hyvät harjoitukset valuivat hukkaan kun pikku viat veivät mahdollisuuden täysvauhtisesta kilpailusta. Tämä on pyyhittävä nopeasti pois mielestä ja keskityttävä täysillä seuraaviin harjoituksiin ja kilpailuihin, kertoi Felix.

Teksti Juha Nässi, kuvat WheelsPics.