Brembon uutta G Sessanta jarrusatulakonseptia inspiroi yrityksen ensimmäinen koskaan moottoripyöriin valmistama kaliiperi. Samalla se esittelee jarruvalmistajan uuden konseptin.

Järjestelmän ydintä on suoraan kaliiperin runkoon sijoitettu vallankumouksellinen LED-teknologia. Tämä ratkaisu on omaksuttavissa kaikkiin sovelluksiin ja kaikentyyppisiin kaliipereihin ja laajentaa sen muotoa ja funktiota: se voi olla sekä käyttöliittymä kommunikoiden suoraan käyttäjän kanssa, tai esteettinen valinta mukautuen käyttäjän makuun ja valintoihin. Valo vie Brembon kokemuksen värien käytöstä uudelle tasolle ja antaa sille uusia arvoja, todetaan Brembon julkaisemassa tiedotteessa juhlalliseen sävyyn.

Brembo Pinza G Sessanta.

Brembo Pinza G Sessanta.

Brembon uusi G Sessanta -konsepti on personoitavissa langattoman teknologian avulla. Kun ajoneuvo on pysähtyneenä, voidaan käyttää eri värejä ilmaisemaan omaa mielialaa, pyörän tyyliä tai sopeuttaa sitä ympäristöönsä paremmin istuvaksi. Värin ja valon yhteiskäytöllä on mahdollista myös lähettää tietoa ajoneuvon tai jarrujen kunnosta tai jopa avittaa löytämään pysäköity moottoripyörä näyttämällä astuinvaloa.

Uusi jarrukonsepti on suunnattu puhuttelemaan erityisesti nuoria kuljettajia.

Brembon valmistama alumiininen jarrukaliiperi vuodelta 1972.

Brembon valmistama alumiininen jarrukaliiperi vuodelta 1972.

Brembo G Sessanta konsepti juhlistaa samalla brändin ensimmäistä moottoripyörille tarkoitettua jarrusatulaa, joka valmistui vuonna 1972.

Aivan kuten 1972 ensimmäinenkin satula, uusi G Sessanta edustaa Brembon visiota jarrukaliipereiden uusista ominaisuuksista ja piirteistä.

G Sessannasta ja sen ominaisuuksista kertovan videon voit katsoa myös täällä.​