Osa meistähän ajaa pakkasillakin, joten heille muutaman plusasteen lämpötilat ovat jo melkein kesäkelejä. Valtaosa meistä muista kuitenkin kaipaa sellaista keväälle ja kesällekin tuoksuvaa lämmintä päivää, joka saa ruohon nousemaan ja puutkin vihertymään silmissä.

Sitä odotellessa erinomaisen hienoa Äitien päivää ja äitinä olemisen riemua kaikille Äideille. Olette korvaamattomia omassa asemassanne, joten muistakaa, että se on hienoista hienoin pesti, vaikkei se aina se helpoin olekaan.

Kuten kaikissa ihmisenä olemisen rooleissamme Äidin roolissa on haasteensa, mutta myös palkinnot ovat suurimmat. Läheisten ja erityisesti omien lasten läsnäolo on sellainen. Samoin aito rakkaus ja pyyteettömyys puolin ja toisin.

Sitä ylistääksemme kohottakaamme maljamme – piti se sitten sisällään kuohuvaa, vettä tai maitoa – kaikille Äideille kunnioituksella ja kiitollisuudella heidän työtään kohtaan.

Kun kelit kerran lämpiävät, niin nyt on viimeistään aika ottaa moottoripyörät tallista. Hyvää ja turvallista ajokautta kaikille!