Lauantain aika-ajoon lähdettiin valoisin mielin.

Kimi otti aika-ajoissa starttiruuduksi 29 mikä ei miellyttänyt kuskia eikä järin tiimiäkään. Ajo tuntui koko päivän tahmealta. Kisassa nähtiin hieman parannusta ja maalissa sijalla 20 ja oman luokan sijalla 16.

"Tulokseen ja kisaan ei voi mitenkään olla tyytyväinen" Kimi toteaa yksioikoisesti. Isompaa kommenttia ei pettyneestä Kimistä saatu puristettua.

Sunnuntain Warm-up meni sen sijaan paremmin. Eilisen jäljiltä pyörään tehtiin vielä muutoksia ja data käytiin läpi, josta saatiin ajamisen osalta tehtäviä muutoksia hahmoteltua. Muutokset tuntui hyviltä ja ajaminen alkoi taas luistaa eiliseen verrattuna.

Sunnuntain kisan keli oli pitkään 50/50 alkaako satamaan. Kisa saatiin kuitenkin ajaa kuivalla radalla joskin hieman pilvisessä kelissä.

Starttiin huonolta paikalta ja kisa tuntui takkuavalta.

"Eihän tällaista viikonloppua kukaan halua mutta näitä nyt tulee aina väkisinkin eteen. Nyt kerätään datat kasaan ja aletaan katsomaan mitä muutoksia halutaan tehdä ennen Aragonin kisaa. Harmittaa koko tiimiä mutta kyllä tästä taas noustaan, niin kuin aina", tiimipäällikkö Jani Rättö summaa viikonloppua.

Kimi Patova

Kimi Patova

Kimin omat fiilikset kisasta ovat pettyneet.

"Harmittaa ja hävettää samaan aikaan. Ei voi kyllä yhtään olla tyytyväinen tähän viikonloppuun. Jotenkin pyörä ei tuntunut yhtään käteen sopivalta ja joutu puristaan ihan koko ajan eikä se sit oikeen mihinkään vieny niinku tuloksista näkyykin."

"Nyt lähetään kotiin ja mietitään miten päästään sille tasolle jossa haluan ajaa" Kimi kiittää ja kuittaa Espanjasta rankan viikonlopun päätteeksi.

Seuraava kisa ajetaan Aragonissa 19-20 kesäkuuta.

Kisan voi katsoa jälkikäteen RFME Youtubekanavalta täältä.