Sarjan ensimmäinen video julkistettiin maanantaina 24.5., ja video löytyy sekä Youtube-kanavaltamme että tämän jutun yhteydestä:

Motouutisten koeajovideolla Hondan iso, 1100-kuutioinen Rebel: matala, automaattivaihteinen cruiseri

Siinä esiintyvät paitsi Honda 1100 Rebel, myös Motouutisten päätoimittaja Erkki Mäki ja Hondan maahantuojan Brandt Ab:n myyntipäällikkö Patrick Manner.

Seuraavat jaksot ilmestyvät aina maanantaisin, ja luvassa on vielä ainakin neljä jaksoa tälle keväälle – tai kesähän nyt jo hengittää niskaan.

Sarja on myöhässä aiotusta, pahoittelemme sitä. Se johtuu osin kylmistä keleistä ja osin siitä, että pyörät ovat tulleet odotettua myöhemmin maahan.  

Videoiden tavoitteena on jakaa mahdollisimman paljon tietoa malleista ajokokemusten perusteella sekä valottaa niitä puolia, jotka eivät välttämättä mp-liikkeessä tai messuilla tule esille. Toisin sanoen toivomme tuovamme esille sellaisia asioita, jotka helpottavat ostopäätösten tekemistä sen suhteen, vastaako pyörä omia mieltymyksiäsi tai tavoitteitasi vai ei. Tämän vuoksi halusimme myös maahantuojan edustajan mukaan tuomaan sellaisia näkökulmia, joita itse emme välttämättä osaa ottaa huomioon.

Koeajot julkaistaan myös täydellisinä tekstimuodossa ilmestymisviikkonsa loppupuolella, mikäli luet niistä mieluummin kuin katsot videoita.

Ensi maanantain jaksossa 31.5. ääneen pääsevät testaajana enduroguru Otto Tengman ja maahantuojan edustajana enduron vielä raskaamman sarjan edustaja, 13-kertainen maailmanmestari Juha Salminen. Ai pyöräkö? Testipyöränä on Husqvarna 701 Enduro 2021.

Jatkoa on luvassa.

Seuraavat jaksot:

31.5. Husqvarna 701 Enduro. 

7.6. Honda NC750 DTC 2021.

14.6. KTM 1290 Super Enduro S.

21.6. Honda CRF300 Rally 2021.