Paul Skariella on takanaan puolentoista vuosikymmenen mittainen ura Harley-Davidsonilla, ja hänen odotetaan tuovan S&S:lle kovatasoista moottoripyöräalan osaamista sekä Yhdysvaltain että kansainvälisten mittareiden mukaan mitattuna.

– Olen pitkään ollut S&S:n fani, ja ihaillut heidän kykyään jatkuvasti innovoida sekä teho- että kisamarkkinoilla ja olen sekä ylpeä että innoissani saadessani johtaa tämän premium-brändin tulevaisuuteen, Skarie totesi.

Skarie astuu S&S:n johtoon virallisesti kesäkuun seitsemäs päivä eli ensi maanantaina ja työskentelee yrityksen pääkonttorissa Violassa Wisconsinissä.

S&S Cycle valmistaa viritysosia ja moottoreita kisaradoille sekä kaksi- että nelipyöräisiin ajoneuvoihin ympäri maailman. Yrityksen perusti George Smith vuonna 1958, eli sillä on ikää jo yli 60 vuotta. Yrityksen tuotteilla on takataskussaan ennätyksiä sekä Bonnevillestä että mestaruuksia amerikkalaisista flat track -kisoista.

Esimerkiksi Keanu Reevesin Arch Motorcycle käyttää moottoripyörissään S&S:n 2043 cm3 V2-moottoria. KRGT-1-mallin takapyörältä on mitattu 121 hv, joten mistään nuhapumpusta ei ole kyse.

Lähde: S&S Cycle.

Aiheesta aiemmin:

S&S T143 - uusi suurtehomylly Harrikkaasi

S&S:n uusi 2147 cc virityssarja miltei tuplaa Harrikkasi tehon

Motouutiset 5v sitten: Keanu Reevesin KRGT-1 on nyt tilattavissa - ja millainen pyörä!

Keanu Reevesin uusi Arch Method 143 -moottoripyörä – valmistusmäärä vain 23 kpl