Globaali moottoriurheilukanava on jo nähtävillä Samsung TV Plussalla Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Portugalissa ja Irlannissa. MAVTV Motorsports Network tuli näiden maiden markkinoille Samsung TV Plus -palvelun laajennuksen jälkeen.

Moottoriurheilun faneille se tuo nähtäville ainakin Pro Pulling, ASCS Sprint Car -sarjat, Optima's Search for Ultimate Street Car ja Outlaw Figure 8 -sarjat monien muiden sisältöjen lisäksi.

Samsung TV Plus -palvelu tuo tarjolle kaikkiaan yli 20 kanavaa ja kasvavan uutis-, urheilu-, elokuva- ja viihdetarjonnan ympäri Euroopan.

Palvelu on esiasennettu kaikkiin vuodesta 2017 lähtien myytyihin Samsungin äly-televisioihin, joten käyttäjät voivat katsoa palvelun tarjontaa ilmaiseksi internetin kautta. Mitään ohjelmistolatauksia, lisälaitteita tai tilauksia ei tarvita.

– MAVTV:n laajentuminen Eurooppaan on merkkipylväs verkkomme kasvussa, kun jatkamme premium-moottoriurheiluohjelmasisältömme laajentamista uusille yleisöille, MAVTV:n pääjohtaja Dan Teitscheid toteaa.

MAVTV Motorsports Networkin globaali ohjelmatarjonta on 24/7 toimiva kanava, joka on erikoistunut moottoriurheiluun. Nähtävillä on kaikkea moottoriurheilua ruohonjuuritason kisaamisesta huippuluokan tapahtumiin ympäri maailman, kuten drag racingia, pro motocrossia, sprint-veneitä, ralliautoilua, rekkakisoja, pro pullingia, driftingiä, jäärata-ajoa sekä kaikkea siltä väliltä, kerrotaan MAVTV:n tiedotteessa.