Tapahtuma on avoin kaikille 2- ja 3-pyöräisille moottoripyörille, merkkiin ja malliin katsomatta. Tuttuun tapaan vuotuinen letkassa ajettava reitti on uusittu, tuoden näin vaihtelua ja pitäen tapahtuman "tuoreena" joka vuosi. Tämän vuotiselle reitille pituutta kertyy hieman yli 250 km, ja tauko/tankkauspaikat ovat alle 100km välein, jotta pienitankkisimmatkin pysyvät mukana.

Letkan perää pitää huoltoauto, EA-taitoisen kuljettajan kera, kaiken varalta. Tarkistathan silti pyöräsi, ja varsinkin renkaiden kunnon, ennen kun tulet paikalle. Jos letkassa ajaminen on uutta, kiinnitä erityisesti huomiota starttipaikalla annettuihin ohjeisiin. Maalipaikalla telttailumahdollisuus pe-su välillä, sekä 12 hengen telttasauna käytettävissä iltaisin.

Suur-Liperin ajot 2020. Kuva Marko Kaasinen.

Suur-Liperin ajot 2020. Kuva Marko Kaasinen.

Ajojen starttipaikkana tänä vuonna toimii Ylämyllyn Shell, josta reitille startataan klo 10:00, ilmoittautumisen alkaessa klo 09:00. Ajot päättyvät tuttuun tapaan Loyal to None MC:n kerhotalolle, jossa ruokatarjoilu ja palkitsemiset ulkoilmassa.

Ennakkoilmottautumisesta, hinnoista, yms. tarkempaa tietoa tapahtuman nettisivuilla www.suurliperinajot.com sekä tapahtuman FB-ryhmässä "Suur-Liperin Ajot".

Viime vuonna ajoon osallistui koronatilanteesta huolimatta 139 pyörää, ja yhteensä noin 150 osallistujaa. Tapahtumaan ei tule kuitenkaan osallistua flunssa-, yms. oireisena, vaan silloin on jäätävä kotiin, vaikka miten mieli tekisi lähteä kesäpäivänä ajamaan porukassa. Pidetään yhdessä huolta, että letka-ajo, että oleskelu taukopaikoilla pysyy turvallisena. Tervetuloa osallistumaan!

Lisätietoja täältä.

Suur-Liperin ajot 2020. Kuva Marko Kaasinen.

Suur-Liperin ajot 2020. Kuva Marko Kaasinen.