Ensimmäisen kilpailuerän startissa Silve Racing -kuljettajat eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla ja molemmat kuljettajat aloittivat kovan takaa-ajon, joka valitettavasti päättyi Haaviston kohdalla liian aikaisin pyörän ylikuumenemiseen kostealla hiekkaradalla. Makkonen teki kuitenkin miehen työn ollessa maalissa MX1-luokan kuljettajista sijalla 11.

Toisen erän startissa Makkonen ampaisi Kawasakillaan hienosti liikkeelle ollen ensimmäisen kierroksen jälkeen kolmantena, kun taas Haavisto teki kovaa nousua joukon takaa, mikä kuitenkin päättyi hienosti kolmanteen sijaan ruutulipulla ja tiimikaveri Makkonen oli tällä kertaa MX1-luokan kuljettajista kahdeksanneksi nopein.

Päivän päättävässä superfinaalissa Kawasaki-kaksikko oli lähdön jälkeen noin kymmenennen sijan tuntumassa molemmat, mistä Haavisto aloitti jälleen kovan nousun ja nousikin jo kilpailussa kolmanneksi, kunnes pieni kaatuminen tiputti miehen sijoitusta muutaman sijan alaspäin ja ruutulipun heiluessa Haavisto oli kuudes sekä loistavan ajon myös viimeisessä erässä tehnyt Teemu Makkonen kymmenes.

– Päivä lähti hienosti käyntiin aamun aika-ajon pohja-ajalla, mutta sitten ensimmäisessä erässä oli valitettavia murheita. Sitten taas toisessa erässä sain tehtyä hyvää nousua ylöspäin sekä myös superfinaalissa, mutta siinä lipsahti eturengas ihan harmittomasti ja menetin siinä muutaman sijan. Startit olivat tänään haasteellisia ja niiden johdosta erien aikana oli paljon työtä tehtävänä, MX1-luokan SM-sarjassa nyt viidentenä jatkava Haavisto kertoi.

– Ensimmäisessä startti meni aika heikosti ja sitä kautta erästä muodostui todella haastava. Toisessa erässä otin hyvän lähdön ja sen jälkeen hyvällä ajolla maalissa kahdeksas. Superfinaalissa taas startti oli kohtuullinen ja siitä tasaisella ajolla maalissa yhdeksäs. Kaiken kaikkiaan olen ihan tyytyväinen päivään, Teemu Makkonen kertoi päivän jälkeen.