Kytösen kovimpiin haastajiin ennakkoon lukeutuu ainakin italialaiset Lorenzo Macoritto, Matteo Pavoni sekä Claudio Spanu ja kovan haasteen tulee myös antamaan Iso-Britannia Jed Etchells. Tällä hetkellä keli Portugalissa on todella sateinen ja sitä sääennuste myös lupaa loppuillalle, joten tänään ja huomenna reitti tulee olemaan todella kurainen.

– Kaikki on valmista MM-avaukseen pyörää ja kuljettajaa myöden. Tällä hetkellä vettä sataa ihan tosissaan ja tilanne on vähän sama, kun viime vuonna Portugalissa toisessa osakilpailussa. Pätkät vaikuttavat ihan hyvältä, mutta extremetesti tulee olemaan melko haastava ja järjestäjä vielä miettii, että muuttavatko he sitä. Kyllä nyt lähdetään ihan tosissaan vain voitosta ajamaan, Kytönen kertoi päivällä, kun odotteli vuoroaan promoottorin järjestämään kuvaukseen.

Tänään Portugalissa ajetaan illalla jo supertesti, jonka tulokset lasketaan mukaan huomiseen kilpailuun, mikä koostuu neljästä erikoiskokeesta, mitkä ajetaan kolmeen kertaan. Viikonloppuna tuloksia voit seurata täältä