Iida Latvala valittiin Miss MP21:ksi helmikuussa, ja kesän mittaan hänen tavoitteenaan on suorittaa mp-kortti kesän mittaan. Latvala pääsee suoraan teoriakokeeseen ja ajotunneille, sillä hänellä on jo ajokortti ja teoriatunteja ei siksi tarvita.

Ensimmäinen ajotunti on tällä tietoa 30.6.

– Moottoripyöräily on kiinnostanut minua aina ja siksi hain motoristihenkisenä Miss MP -kisaankin. Jos voisin valita, minkä moottoripyörän tahansa, se olisi Kawasaki Ninja. Uskon, että autokoulussa saan hyvän tuntuman moottoripyöräilyyn ja sen jälkeen osaan valita itselleni sopivan pyörän. Onko se juuri tuo mainitsemani, sen näyttää aika. Haluan jakaa kokemukseni moottoripyöräkortin hankkimisesta ja rohkaista muitakin moottoripyöräilyn pariin. Saa nähdä miten moottoripyöräily vaikuttaa minuun ja millaisen kuumeen nostattaa, pohtii Latvala. – Luottavaisin mielin lähden autokoulun kautta uuden harrastuksen pariin.

Moottoripyöräkortin ajamiseen kuuluu autokoulussa neljä teoriatuntia ja vähintään viisi ajotuntia. Teoriatunnit voi parhaimmilaan suorittaa etänä yhden päivän aikana. Ajo-opetusta annetaan yleensä puolentoista tai kahden tunnin seteissä. Ennen ajokortin saamista täytyy suorittaa teoriakoe, hallintakoe ja ajokoe. Teoriakokeen voi suorittaa ennen ajotunteja.

MP-messut tarjoaa yhteistyössä Haagan autokoulun kanssa Latvalalle mahdollisuuden moottoripyöräkortin ajoon.