Kallio Racing Junior teamin Rasmus Nurmi #9, Sastamalan Suodenniemeltä, on harrastanut road racingiä vuodesta 2014. Hänen suurin saavutuksensa on SSP300-luokan Suomenmestaruus vuodelta 2020.

Kaudella 2021 Nurmen tavoitteena on saada vauhtia lisää ja sitä myötä uusia SSP300-luokan Suomenmestaruus. Syksyllä on myös tarkoitus osallistua Espanjan ESBK-sarjan kahteen viimeiseen osakilpailuun Valenciassa ja Jerezissä.

Kaudella 2022 on tavoitteena siirtyä SuperStock 600-luokkaan, ja tulevaisuuden tavoitteena on jonain päivänä ajaa MotoGp-sarjassa.

Viime viikonlopun kisassa haasteena oli saada uusi rengas toimimaan ja pyörä säädettyä sen mukaan, lisäksi keli oli erityisen lämmin koko viikonlopun.

Nurmen perjantain treenit lähtivät hyvin käyntiin. Jokaisella treenivuorolla saatiin säädettyä pyörää paremmaksi ja toimivammaksi renkaan kanssa.

Hiukan jäi harmittamaan, kun viimeiselle treenivuorolle lähdettäessä pyörän akku sanoi sopimuksen irti ja vuoro jäi ajamatta.

Rasmus Nurmi korkeimmalla korokkeella.

Rasmus Nurmi korkeimmalla korokkeella.

Lauantain aika-ajoihin lähdettiin hakemaan paalupaikkaa, ilmassa oli kuitenkin pieni sateen mahdollisuus ja nopealla kierroksella takalenkille mennessä alkoi vettä sataa sen verran että Nurmi päätti tulla varikolla odottamaan josko sade menisi ohi. Tällä välin kilpakaveri pääsi kuitenkin kiinni paalupaikkaan. Ja sade jatkui sen verran että hän ei päässyt enää radalle ja näin kilpailuun lähdettiin ruudusta kaksi.

Kisat sujuivat hienosti

Nurmi lähti kisaan ruudusta kaksi. Jo ensimmäisellä kierroksella hän ohitti paalupaikalta lähteneen Arttu Matikaisen ja ajo lähti kulkemaan todella hyvin. Ero toiseen kasvoi joka kierroksella noin 1,5 sekuntia ja maaliin Rasmus tuli ensimmäisenä.

– Lähdin paalupaikalta toiseen kisaan, lähtö sujui erittäin hyvin, ekaan mutkaan mentäessä olin edelleen ensimmäisenä. Ekoilla kierroksilla kakkosena ajanut kuski pysyi vauhdissa mukana mutta kiristin vauhtia kierros kierrokselta niin, että Matikainen jäi taakse eikä hänellä ollut mahdollista haastaa johtoani. Ruutulipulla olin lauantain tapaan 1. Viikonlopusta saldona tuplavoitto ja sarjan täydet pisteet, kertasi Nurmi sunnuntain kisan kulkua.

Kaudella 2021 ajetaan yhteensä viisi kisaviikonloppua. Kausi Jatkuu Kymiringin osakilpailulla 2.7.-4.7.2021.