Luksuselämäntyyliin erikoistunut Robb Report -aikakauslehti nimesi tänään Ducati Multistrada V4 S:n vuoden 2021 parhaaksi moottoripyöräksi. Sen näkemyksen mukaan pyörä on vallankumouksellinen, ja ensimmäinen tuotantomoottoripyörä, jossa on sisäänrakennettuna edistyksellistä tutkateknologiaa.

Palkinto on tunnustus niille valmistajille, jotka osoittavat poikkeuksellista käsityö- tai ammattitaitoa, epätavallista huomiota yksityiskohtiin sekä loputonta pyrkimystä kohti täydellisyyttä omalla alueellaan.

Uusi, neljännen sukupolven Multistrada V4 säilyttää ja laajentaa voittoisaa "neljä pyörää yhdessä" -teemaa, jonka ensimmäinen Multistrada esitteli vuonna 2010. Nyt pyörässä on lisäksi 1158 cm3 Granturismo V4-moottori. Kyseinen moottori on Panigale V4 superbiken moottorin rinnakkaisversio.

Tutkajärjestelmäohjelmisto tuo pyörään hyvin edistyneet järjestelmät, jotka sisältävät adaptiivisen vakionopeudensäätimen ja sokeiden pisteiden tunnistuksen. Adaptiivinen eli mukautuva vakionopeudensäädin mukauttaa pyörän vauhdin automaattisesti edellä ajavan vauhdin mukaiseksi.  

Sokeiden pisteiden havainnointijärjestelmä voi havainnoida sokeista pisteistä lähestyvät ajoneuvot ja varoittaa niistä.

Edit 28.6. klo 21.58: Panigale V4:n moottori ei ole sama kuin Multistradassa, vaan tehokkaampi ja eroaa rakenteellisesti.