MG-20 on ensimmäinen kokoonataitettava sähköpyörä Ducatin valikoimissa. Pyörä on ketterä ja kevyt ja tanakka, ja sekä runko, teleskooppietupää että vanteet on tehty magnesiumista.

MG-20-sähköpolkupyörän sporttista luonnetta alleviivaavat sen design ja sen vanteiden puolien terävät linjat sekä aerodynamiikka.

Ducati MG-20.

Ducati MG-20.

Renkaiden pieni koko (20" x 2.125") ja helppo kokoontaitettavuus tekevät pyörästä ideaalin kaupunkikulkineen, jota on mukava kuljettaa sekä julkisissa että yksityisissä liikennevälineissä kiitos sen pienen koon.

Pyörä on varustettu 250 watin moottorilla, joka pystyy tunnistamaan tieolosuhteet; kaltevuuden ja voiman jota käytetään polkemiseen tarjoten valitun ajotapavalinnan mukaan juuri sopivaa vetoavustusta. Samsungin 36 voltin ja 378 wattitunnin akku on integroitu runkoon ja voidaan irrottaa helpompaa latausta varten. Täysi lataus mahdollistaa 50 kilometrin ajomatkan maksimissaan 25 km/h nopeudella.

Päätoimintojen, kuten valojen kytkeminen ja ajoavustuksen tason valinta (3 vaihtehtoa: 12-18-25 km/h), on helppoa ja hoidetaan vesitiiviin LCD-näytön avulla. Pyörässä on LED-ajovalo.

Malli on osa Ducatin kaupunkeihin tarkoitettua sähköisen liikkuvuuden mallistoa ja sen valmistaa Ducatin lisenssillä MT Distribution. Ducati MG-20 tulee ainakin Italiassa myyntiin heinäkuussa 2021.

Ducati MG-20.

Ducati MG-20. Pienikokoisella pyörällä on helppo ajaa, mutta se on myös helppo mukanakuljetettava.