Ensimmäisessä kilpailu erässä Haavisto epäonnistui lähdössä ja teki kovaa nousua kohti kärkeä joukon takaa, mikä takasi hänelle kuitenkin maalissa kolmannen sijan ja Teemu Makkonen oli 11. Toisessa erässä sisuuntunut Haavisto haki erän alkupuolella ohitusta jo muutamaan kertaan Harri Kullaksesta, mutta taistelu vei samalla häneltä voimia ja ennen ruutulippua vielä Viron Karel Kutsar pääsi hänet ohittamaan. Teemu Makkonen oli toisessa erässä kahdeksas.

Päivän päättävässä Superfinaalissa Haavisto oli lähdön jälkeen kolmantena, mutta nousi nopeasti kärkeen ja ajoi yhdessä Harri Kullaksen kanssa järisyttävää vauhtia usean kierroksen ajan. Haavisto Kullas kaksikko tarjosi yleisölle hyvää viihdettä, mutta lopulta kova taistelu vei jälleen Haaviston suorituskyvyn äärirajoille ja vaikka hän vielä viimeisellä kierroksellakin kävi kovaa taistelua Kutsarin kanssa oli tuloksena jälleen kolmas sija.

– Erien aluissa minulla oli hyvä vauhti, mutta ärsyttää todella, että tänään en ollut mielestäni kropan puolesta parhaassa vedossa, jotta olisin voinut kerätä enemmän pisteitä ja voittaa Harrin ( Kullas), hieman pettynyt Haavisto kertoi kilpailun jälkeen.

– Aika-ajossa oli melkoinen ruuhka enkä saanut hyvää kierrosta siinä aikaiseksi, mutta erissä oli hyvää ajoa ja sain kerättyä arvokkaita pisteitä. Kyllä loppu päivästä oli takki aika tyhjä, Teemu Makkonen kertoi.

Loistavan viikonlopun ansiosta Haavisto nousi kuitenkin SM-sarjassa kolmannelle sijalle, kun sarja jatkuu kahden viikon kuluttua Orimattilassa.