Toistaiseksi palvelu koskee vain Pohjois-Amerikkaa, mutta kyse on siitä, että internet-palvelun avulla kuluttajilla on mahdollisuus etsiä, myydä ja ostaa käytettyjä Harrikoita ympäri maanosan. H-D1:ksi nimetty markkinapaikka löytyy osoitteesta H-D.com ja se toimii käytettyä Harleytä halajavan palvelemiseksi.

Tavoitteena on samalla rakentaa sivustosta johtava nettikeskus, josta löytyy kaikki tarvittava Harley-Davidsonista.

– Haluamme online-palvelumme yhdistävä ja tukevan H-D-verkostoamme laajennetuista nettikokemuksista ainutlaatuiseen yhteisöllisyyteen sitoutumiseen, eksklusiiviseen sisältöön ja opetusmateriaaliin, kertoi pääjohtaja Jochen Zeitz. 

Markkinapaikka kytkee yhteen asiakkaat, yhteisön ja kauppiasverkoston, ja sen tavoitteena on olla suurin käytettyjen Harrikoiden markkinapaikka Yhdysvalloissa.

Palvelu on jo pystyssä, mutta käyttö edellyttää amerikkalaisen zip-koodin syöttämistä.

Tarjolla on paitsi pyöriä, myös mahdollisuus myydä oma pyöränsä suoraan H-D:n kauppiasverkostolle tai hankkia rahoitus pyörän ostamiseksi.

Markkinapaikan tavoitteena on myös laajentaa käytettyjen Harrikoiden ostajat osaksi H-D:n asiakaskuntaa.

Markkinapaikassa tulevat myyntiin myös Harley-Davidson Certified -ohjelman läpikäyneet pyörät. Siinä käytetylle pyörälle tehdään 110 kohdan tarkastusohjelma sertifioitujen mekaanikkojen toimesta ja pyörät myydään rajoitetulla 12 kuukauden tehdastakuulla.