"Hyvät setupit löytyy nyt joka pyörään joka kuskille, joten meillä ei ole mitään hätää vaikka Alastaron kisaviikonloppuna onkin pitkät kilpailut," kertoo tiimipäällikkö Jani Rättö.

"Kuskit on ajaneet treeneissä hyviä kierrosaikoja joten palkintopallipaikat on ainoat tavoitteet. Kuussatkuissa Kenny Koskinen tulee näyttämään kansainvälistä vauhtia, joten kuskit saa pitää narun kireällä mikäli meinaavat perässä pysyä." Rättö lisää.

Superstock 600 kilpailuun pistetilanteen johtopaikoilla ovat tiimin molemmat kuussatku kuskit. Kymiringillä käyneen valitettavan kaatumisen takia pistetilaston kärkisijalta tipahtanut Niko Lehtiranta lähtee Alastaron kisaviikonloppuun pistetilaston toiselta sijalta, kun taas kärkipaikkaa pitää ensimmäistä kauttaan Superstock 600 sarjassa ajava, tiimin kuopus, Lenni Klemetti.

Superbike-sarjassa tiimin kuski Niko Mäkinen on hallinnut pistetilaston kärkeä kauden alusta saakka ja samalla taktiikalla jatketaan Alastaron kisaviikonloppuunkin.

"Toivotaan että Mäkinen nähdään taas korkeimmalla korokkeella ja jatkaa siitä mihin viimeeksi jäi, eli pisteiden kasvattamisen pahimpiin kilpailijoihin!" Summaa Rättö lopuksi.

Alastaron kisa ajetaan 31.7-1.8.