Lauantain aika-ajossa Tuuli ajoi hienosti kuudenneksi, mutta sai neljän lähtöruudun rangaistuksen, koska ei käynyt varikolla pienen kaadon jälkeen. Iltapäivän kisassa Tuuli taisteli kuudennesta sijasta, mutta kohtalona oli kuitenkin kaatuminen kymmenennellä kierroksella.

Sunnuntain kilpailu sujui jo paremmin, ja maalissa Tuuli oli varmalla ajolla kahdeksas. Viikonlopun molemmat startit voitti sarjaa johtava Dominique Aegerter.

”Tällänen viikonloppu tällä kertaa. Eipä paljon kotia viemisiä jäänyt. Ajaminen tuntui hyvältä, mut ei saa sellaisia ehjiä suorituksia aikaisiksi. Vaikka yrittää kuinka rennosti vetää, niin tuntuu että pyörä meinaa välillä karata alta. Lauantai-iltana sitten kisan jälkeen tutkittiin dataa ja mietittiin porukalla mikä siin vois olla. Huomattiin saman tien että säädöt on aika metässä, ja sen takia pyörä on niin agressiivinen, että lähtee välillä äkkiä lapasesta, vaikka ei mitään virhettä teekkään. Muutettiin säätöjä samaan suuntaan mitä oli alkukaudesta Aragonissa ja sunnuntaina pyörä olikin jo paljon parempi. Mutta tehtiin väärä rengasvalinta, ja pitoa ei löytynyt koko kisan aikana. Mut ei auta muuta kun mennä eteenpäin, tehdä töitä, ja oottaa että se vauhti sieltä löytyy.”