Rockford Fosgaten uusi HD14-SBSUB subwoofer -paketti sisältää IPX6-luokitellun vahvistimen ja kaksi 10 tuuman kaiutinta, joiden yhteistehon pitäisi olla 800 wattia. Kitti on tarkoitettu vuosimallia 2014 tai uudempiin Harleyn matkamalleihin. 

Kaiuttimet asennetaan suoraan moottoripyörän sivulaukkuihin, ja ne ovat plug & play -mallia. Eli ne vain nostetaan laukkuihin, jotka ne täyttävät, ja liitetään kaapelit. Samalla tavalla, jos haluat käyttää laukkuja niiden alkuperäiseen tarkoitukseen eli tunkea ne täyteen matkatavaraa, irroitat vain kaapelien liittimet ja nostat subbarit pois. Työkaluja ei tarvita.

Luvassa pitäisi olla jämäkkää - ja kuuluvaa - bassotoistoa moottoritienopeuksissakin.

Subbarit sijoitetaan sivulaukkuihin.

Subbarit sijoitetaan sivulaukkuihin.

Paketin joka asia on suunniteltu moottoripyöräkäyttö huomioiden: säänkestävät liittimet, roiskesuojat ja tiivisteet, joten huoletonta bassonkuuntelua on luvassa huonollakin kelillä.

Mikäli olet jo ehtinyt asentaa 2014+ touring-pyörääsi Rockford Fosgate Stage-2 tai Stage-3 audio kitin, niin tämä uusi paketti integroituu siihen saumattomasti parilla liitännällä.

Kaiuttimien toistoalue on 20-750 hertsiä ja vahvistimen luokka on AD.

Lisätietoja yrityksen kotisivuilta.

Hieman toimitusta epäilyttää mainittu 800 watin teho. Se edellyttäisi 67 ampeerin virtoja 12 voltin järjestelmässä. Vaikka kyse onkin huipputehosta, pyörän laturi eikä myöskään kaapelointi taida ihan riittää siihen. Emme silti epäile, etteikö jytinää olisi luvassa "aivan riittävästi".

Rockford Fosgaten subwooferit ja 800 watin vahvistin.

Rockford Fosgaten subwooferit ja 800 watin vahvistin.