Viikonvaihteessa ajetussa Circuit Racingin kolmannessa osakilpailussa Alastaron moottoriradalla oli kuskeja ja yleisöä todella runsaasti. Superstock 600 luokkaan oli ilmoittautunut mukaan myös Espanjan sarjaa kiertävä Kenny Koskinen.

Lauantaina aika-ajossa oli todella tasaista ja kuskien erot olivat pieniä. Lehtiranta ajoi itselleen lähtöruudun kolme, eli matkaan lähdettiin eturivistä. Lähtö onnistui hyvin ja Niko oli heti mukana kärkiryhmässä. Kisan edetessä kolmikko Koskinen, Kesti, Lehtiranta lähtivät omille teilleen.

Muutama kierros ennen maalia Kenny Koskinen teki ajovirheen ja kävi hiekan puolella, jolloin Kesti ja Lehtiranta jatkoivat taistelua kilpailun voitosta. Kamppailu oli tiukkaa aina toiseksi viimeiselle kierrokselle asti jolloin puolestaan Tuomas Kesti teki ajovirheen ja kaatui. Niko pääsi kurvailemaan reiluun voittoon kymmenen sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Kenny Koskiseen.

Superstock 600 tulokset, lauantai: 1. Niko Lehtiranta, 2. Kenny Koskinen, 3. Valtteri Koponen.

Niko Lehtiranta korkeimmalla korokkeella. Kuva: Harjukuvat.

Sunnuntaina ajetussa toisessa lähdössä oli ylimääräistä ohjelmaa, kun sade meinasi yllättää ja jouduttiin miettimään rengasvalintaa.

"Katsottiin tiimin kanssa rauhassa tilannetta ja päädyttiin kuivan kelin renkaisiin, joka olikin täysin oikea ratkaisu."

Niko lähti matkaan ruudusta kaksi, mutta lähtö ei onnistunut ihan täydellisesti. Kisan aikana käytiin melkoista taistelua sijoituksista ja yleisö sai jännitystä koko rahan edestä.

"Tavoite oli päästä heti lähdöstä Kennyn kantaan ja lähteä taistelemaan kisan voitosta. Jäin kuitenkin vähän pussiin lähdössä ja meni hetki aikaa, että sain raivattua tieni kakkospaikalle, mutta siinä kohtaa Koskinen oli jo liian kaukana"

Kisan loppua kohden alkoi hiukan pisaroimaan vettä, mutta Lehtirannalla vauhti vain nousi ja hän ajoikin nopeimman kierroksensa kilpailun viimeisellä kierroksella.

Superbiken tulokset, sunnuntai: 1. Kenny Koskinen, 2. Niko Lehtiranta, 3. Tuomas Kesti.

SM-sarjan kilpailulähdöistä on nyt ajettu 6/10 ja Lehtiranta johtaa SM-sarjaa kymmenen pisteen erolla toisena olevaan Lenni Klemettiin ja ero kolmantena olevaan Niko Tanskaseen on 25 pistettä.

SM-sarja jatkuu Botniaringin radalla, Jurvassa vajaan kahden viikon kuluttua, 14.-15.8.