Kytönen Motorsportilta kilpailussa on mukana Pyry ja Peetu Juupaluoma sekä Niko Puotsaari. Juupaluoman veljekset olivat mukana jo kauden avauskilpailussa Italiassa ja tulevaan viikonloppuun nuorempi veljeksistä Pyry starttaa EM-sarjan viidenneltä sijalta u21-luokassa ja vanhempi Peetu seitsemänneltä sijalta Junior E2/3-luokassa. Puotsaari avaa EM-sarjan omalta osaltaan tänä viikonloppuna ja ajaa Pyryn tavoin Junior U21-luokassa.

– Vettä on satanut jonkin verran ja pätkät ovat tosi liukkaita. Tulee olemaan haastava kilpailu, mutta hyvällä fiiliksellä lähdetään vetämään, Peetu Juupaluoma kertoi ennen viikonloppua.

– Märkää on ja pätkät sekä siirtymät voivat olla aika haastavassa kunnossa, mutta lähdetään hyvällä mielellä kisaamaan, Niko Puotsaari kertoi.

– Hyvä fiilis ja pätkät näyttävät hyvältä vaikka ovatkin tosi liukkaita. Huomenna vedetään, Pyry Juupaluoma kertoi innokkaana.

Lauantaille sääennuste lupaa kuivaa keliä kisa-alueelle ja päivä lähtee käyntiin klo 10 Suomen aikaan. Tuloksia voi päivän aikana seurata täältä.