Morjesta.

Jerezin osakilpailu ajettu.

Rata oli jo aiemmista luokista tuttu, niin sen opetteluun ei kulunut sen kummemmin aikaa. Treenit ja aika-ajot lähtivät mukavasti käyntiin. Aika-ajoista irtosi nelosruutu, kun ryhmät yhdistettiin. 50 kuljettajasta 30 pääsi suoraan kisaan ja aika-ajon jälkeen ajetaan last change -erä josta vielä kaksi parasta pääsee mukaan. Osallistujamäärää pienennettiin Aragónin onnettemuuden jälkeen.

Race1

Startti onnistui kohtuullisesti ja pysyin kärkiryhmässä lähes kisan loppuun saakka. Kävimme kovaa kamppailua muutamien kisakumppaneiden kanssa enkä päässyt irtaantumaan. Kärki pääsi karkaamaan muutaman sekunnin päähän. Maalissa P6!!

Rico Salmela.

Rico Salmela.

Race 2

Startti onnistui hyvin ja olin taas kärkiryhmässä kunnes viimeisessä mutkassa kilpakumppani ajoi kylkeen ja menin leveeksi.
Sain pelastettua tilanteen ja pääsin jatkamaan noin 15 sijalla kunnes radan toisessa mutkassa kisakumppani kaatui eteeni enkä ehtinyt väistämään. Kilpailuni päättyi siihen.

Nyt onkin sitten pitkä tauko Espanjan kisoista, kun seuraava ajetaan vasta marraskuussa Valenciassa Moto Gp:n jälkeen.
Ensi viikolla mennään ajamaan Imatralle Supermoton SM-kilpailuihin minisupermoto stock luokkaan. Tervetuloa kannustamaan.

Terveisin.

Rico&Tero Salmela