Kevyen sähkömoottoripyörän käyttö on entistä monipuolisempaa yhdessä Polestar 2:n kanssa. Taakse asennettu vetotankokiinnitys mahdollistaa pyörän kuljettamisen ja lataamisen suoraan autossa matkan aikana. Kun auto pysäköidään, pyörällä voi jatkaa matkaa viimeiselle etapille, kaupungin keskustaan tai vaikka maastoon.

– Makka – Polestar edition by Cake on seuraava askel merkkiemme välisessä yhteistyössä, ja se antaa meille mahdollisuuden vastata laajempiin liikkumista koskeviin haasteisiin. Kevyt pyörä yhdistetään Polestar 2:een kaapelilla, minkä ansiosta sitä voi ladata autosta. Pyörä on automatkan jälkeen heti valmis käyttöön kaupunkien keskustoissa tai maaseudulla. Yhdessä Caken kaltaistan brändien kanssa kiihdytämme kehitystä kohti kestävämpää tulevaisuutta, uskoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Makka – Polestar edition by Cake on uuden moottoripyörän erikoisversio, jossa on useita erityisiä tyylikeinoja ja muutoksia, kuten kapea LED-ajovalo, Öhlinsin takavaimennin, mustat yksityiskohdat sekä Polestar Snow -mattasävyinen runko ja akkusuoja. Caken täysin sähköinen voimansiirto ja Polestarin minimalistiset muotoiluratkaisut tuovat merkkien ajoneuvot lähemmäksi toisiaan.

– Meidän tavoitteemme Polestarin kanssa on, että ihmisten ei tarvitsisi enää tuhlata aikaa liikenneruuhkissa tai täysillä pysäköintialueilla tai ahtautua ruuhkajuniin. Haluamme tehdä tulevaisuuden liikkumisesta joustavaa, helppoa ja päästötöntä ja olla luomassa kaupunkeja ihmisille eikä saastuttaville autoille, sanoo Caken pääjohtaja ja perustaja Stefan Ytterborn.

Cake tiedotti jo aiemmin Polestar-yhteistyöstä. Tässä Polestarin kyydissä Cake Kalk -malleja Makkan sijaan. Kuva Stefan Isaksson.

Cake tiedotti jo aiemmin Polestar-yhteistyöstä. Tässä Polestarin kyydissä Cake Kalk -malleja Makkan sijaan. Kuva Stefan Isaksson.

Uutuuspyörä on lippulaivatuote uudessa Polestar Additionals -verkkokaupassa, joka avataan suuremmalle yleisölle kesällä järjestetyn, Polestar-yhteisölle suunnatun esijulkaisun jälkeen. Verkkokaupassa on lifestyle-tuotteita, kuten T-paitoja, huppareita, laukkuja ja vesipulloja sekä Makka – Polestar edition by Cake -pyörä.

Makka – Polestar edition by Cake on aluksi saatavilla valituilla markkinoilla Ruotsissa, Saksassa, Norjassa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa ja Sveitsissä.

Polestar on itsenäinen, ruotsalainen Volvo Carsin ja Geely Holdingin vuonna 2017 perustama urheilullisten premium-sähköautojen merkki. Polestarilla on erityisiä teknisiä synergioita ja mittakaavaetuja Volvo Cars -yhteistyön ansiosta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa.

Aiheesta aiemmin:

Kaksi sähköistä ruotsalaisbrändiä yhteistyöhön: Polestar ja Cake

Cake Makka: kevyt, ruotsalainen urbaani sähköajoneuvo muuntuu moneen käyttöön

Ruotsalaiset Vattenfall ja Cake yhteistyöhön ensimmäisen täysin fossiilivapaan sähkömoottoripyörän valmistamiseksi