Kytönen loukkasi Portugalissa viime viikonloppuna jalkaansa lauantaina ja nyt viikolla sitä on yritetty hoitaa muun muassa laser-hoidoilla sekä kompressioteippauksilla, mutta jalka on edelleen todella arka ja sinne kerääntynyt veri muodostaa edelleen jalkaan patin. Jalasta johtuen on hän joutunut myös vähentämään maastokokeiden kävelyä normaaliin verrattuna, ettei hän rasittaisi jalkaa liikaa.

– Ranskassa ollaan ja lähdetään tekemään se, mitä pystytään. Jalka ei ole vajaassa viikossa oikeastaan tullut yhtään paremmaksi vaan varsinkin yöt ovat todella huonoja kivun vuoksi, enkä ole oikein saanut nukuttua. Jalka teipataan nyt vielä hieman eri lailla kilpailuun ja olen yrittänyt sitä lepuuttaa sen, minkä pystyn, enkä ole kävellyt pätkiä niin paljon kuin normaalisti. Pätkät vaikuttavat kyllä muuten hyvin perinteisiltä ranskalaisilta erikoiskokeilta ja eivät ole missään nimessä huonoja, Kytönen kertoi perjantaina päivällä.

Tänään Ranskassa viikonloppu avataan tuttuun tyyliin supertestin merkeissä ja huomenna aamulla käynnistyy ensimmäinen kilpailupäivä. Viikonlopun livetuloksia voi seurata täältä.