Viime viikonloppuna Portugalissa voittoon yltänyt Kytönen loukkasi sama viikonloppuna jalkaansa, mikä vaivaa miestä edelleen. RedMoto Honda-tiimin kuljettaja yritti taustajoukkoineen viikon aikana tehdä jalalle kaiken voitavan, mutta se ei ehtinyt palautua täysin. Päivän kilpailun voittoon ajoi Jed Ecthells.

– Haastavaa oli ajaminen tänään eikä saanut millään luottoa omaan tekemiseen ja meno oli varovaista. Jalkaa ei voi nyt täysin syyttää, mutta eihän se hyväkään ole ja siitä johtuen valmistautuminen kilpailuun myös kärsi jonkin verran. Huomenna on edessä kauden päätös osakilpailu ja täytyy yrittää saada luottoa omaan tekemiseen. Sitä kautta myös saan tulosta parannettua, Kytönen kertoi päivän jälkeen.

Tänään Ranskassa ajetaan kauden päättävä MM-osakilpailupäivä ja pistetilanne on nyt se, että Junior-luokan MM-mitali on jämsäläiseltä tavoittamattomissa, mutta Junior 1-luokan World cup mitaliin on matkaa kahdeksan pistettä eli se on vielä otettavissa. Kilpailun livetuloksia voi seurata täältä.