Kahtena keväänä peräkkäin HMKP jouduttiin perumaan koronarajoitusten takia.

Kuopion Moottoripyöräclubi KMC otti tapahtumajärjestäjän  isännyyttä kuvaavan vanteen vastaan optimistisin mielin.

- Uskomme, että koronarajoitukset ovat silloin historiaa ja Suomi pääsee keväällä elämään normaalia elämää, siksi tartuimme haasteeseen, sanoo tapahtumavastaava Pekka Matilainen KMC:sta.

- Meillä on HMKP:n valmistelu jo täydessä käynnissä. Paljon asioita pitää saada valmiiksi vielä tämän vuoden puolella, muun muassa HMKP-lehti.

Iltabileet gini-tislaamossa

Tapahtumapaikkana on Break Sokos Hotel Tahkon piha-alue.

- Hotellilta tulee tapahtumaan majoitustarjouksia. Nähtäväähän Tahkolla riittää hyvin joten yökylään kannattaa tulla.

- Ohjelmaa lavalla tulee olemaan hyvin. Sen tarkempi sisältö tarkentuu talven aikana. Lähempänä tapahtumaa kerromme myös kokoontumispaikan ja paraatiajon reitin. Kovin pitkä siitä ei tule, sanoo Matilainen.

Eksoottinen tulee olemaan HMKP:n iltabileiden paikka lauantaina 21.5. 2022. Tahkolla avattiin vuoden alussa oma ginitislaamo, jonka yhteydessä on oma ravintola Hophaus. Iltabileet ovat siellä hyvässä rock-tunnelmassa.

Toinen kerta Kuopiossa

KMC järjesti HMKP:n edellisen kerran Kuopion satamassa 2012 ja se onnistui loistavasti. Kuopioon saapui tuolloin lähes 2000 motoristia eri puolilta maata.

- Hyvät kokemukset jäi tuosta tapahtumasta, sanoo Matilainen.

HMKP on siis jouduttu perumaan kahtena vuonna peräkkäin koronarajoitusten takia. Edellisen kerran HMKP järjestettiin Oulussa 2018  Oulu Mc:n voimin ja tapahtuma onnistui loistavasti.

KMC urakoi huhtikuussa myös Kuopion MP-näyttelyn, joka sekin oli kahtena keväänä tauolla koronarajoitusten takia. Kuopion MP-näyttely on Kuopio-hallissa 23.-24.4.2022.