Ennen Valencian osakilpailua alla oli hyvä harjoitusjakso ja odotukset olivat korkealla. Harjoituksissa Yamaha saatiin hyviin säätöihin mutta aika-ajossa sijoitus oli vasta 31. Kun 41 kilpailijaa on samaan aikaan radalla niin puhtaan kierroksen saaminen on vaikeaa. Kierrosaika oli kuitenkin kohtuullisen hyvä vain 2,6 sekuntia paalupaikka-ajasta ja oma ennätys.

Felix Nässi vauhdissa.

Felix Nässi vauhdissa.

Kilpailu alkoi hyvin ja Nässi aloitti heti nousun ja poimi jokaisella kierroksella vähintään yhden kilpailijan. Kuudennella kierroksella, sijalta 23, etupää lipsahti alta ja Felix löysi itsensä hiekalta. Yamahaan tuli sen verran vaurioita että kisan jatkaminen ei onnistunut.

Jerezissä oli luvassa sadetta, mutta kaikki harjoitukset ajettiin ennusteista huolimatta kuivalla. Nässi oli perjantain virallisissa toisissa virallisissa harjoituksissa 19. vain 1,6 sekuntia kärjestä ja oli MDR Spain Circuits-tallin nopein kuljettaja. Lauantai oli sateinen ja aika-ajon alussa Felix lähti radalle, varovasti tuntumaa hakien ja vauhtia nostaen. Michelinin sateiset olivat Nässille uusi tuttavuus ja ”highsider” yllätti kymppimutkan avauksessa. Selkä sai iskusta sen verran kipeää että ambulanssi vei Jerezin keskussairaalaan ja kilpailulähtöihin ei ollut asiaa vaan seuraava yö piti vielä viettää sairaalassa tarkkailussa. Mitään vakavampaa vauriota tai murtumia ei kuvauksissa löytynyt mikä oli tietysti erittäin tärkeää.

– Kauteen pyrittiin hakemaan hyvää tulosta vielä vaikean kauden päätteeksi, mutta hyvää vauhtia on vaikea saada näkymään tuloksissa välillä. Ajaminen kuitenkin parani paljon kauden loppua kohden ja siitä jäi todella hyvä fiilis. Oikea harjoittelu ja fyssari ovat auttaneet pitkään vaivanneeseen ”armpump” ongelmaan. Nyt harmittaa rajusti kun ESBK-kauden päätöskisa jäi ajamatta, kertoi Felix.

Voit seurata Felix Nässiä täällä: www.felixnassi.com.

Felix Nässi vauhdissa.

Felix Nässi vauhdissa.