Olemme saaneet lukijoittemme kera Motouutisissakin nauttia Juha ja Hinni Harjun eli Harjukuvien hienoista kisakuvista, joten on loistavaa, että he ovat päättäneet laittaa kuviaan muidenkin nautittavaksi kalenterin muodossa.

”Halusimme tuoda esiin jännittävän ja vauhdikkaan lajin tunnelmia niin radalta kuin varikoltakin. Kilpailuihin tarvitaan tekijöitä sekä kilpailjoita, jotta voimme nauttia tästä hienosta tunnelmasta. Facebooksivullamme oli syksyllä kysely, millaisia kuvia kalenteriin halutaan ja tällaisen nyt teimme”, kertoi Hinni kalenterin valmistuttua.

Kalenterin hinta on 15€ ja postimaksu kotimaassa on 3,70€. Etukäteismaksulla säästät kymmenen euron postiennakkokulut. Tilaukset ja kyselyt voi lähettää sähköpostilla: harjukuva at gmail.com.

Lauantaina 13.11.kello 10.00-14.00 tekijät ovat myymässä kalenteria Frank Nymanilla Espoossa, Palomiehentie 8. Siellä käy maksuvälineeksi vain käteinen.

Nyt on ratamoottoripyöräilyn ystävillä hieno tilaisuus tilata seinälleen kalenteri, joka muistuttaa olemassaolollaan kesän tiukista koitoksista ja radalla viilettävistä pelottomista gladiaattoreista, joten toimeen siis!

Harjukuvien Circuit Racing 2022 -kalenterin kansikuva.

Harjukuvien Circuit Racing 2022 -kalenterin kansikuva.