Koska ihmisten taipumus jekkuiluun, ja erityisesti erilaisten Halloween-pilojen keksimiseen on rajaton, mikään tavanomainen ei enää hätkähdytä ketään. Sen sijaan voimme kuvitella, että oheinen polkupyöräilevä luuranko saa ensi näkemältä ainakin vilkaisemaan toisen kerran ja toteamaan, että "ei, kyse ei ole luurankopukuun pukeutuneesta oikeasta ihmisestä, vaan – luurangosta".

Sen jälkeen alkaa todennäköisesti ihmettely kuka, miksi, miten? Jonka jälkeen huomio kiintyy sivuvaunussa haukkuvaan luurankokoiraan, ja jekku paljastuu.

Aavemainen valo kruunaa kaiken.

Aavemainen valo kruunaa kaiken.

"Niin tietenkin, sivuvaunussa täytyy olla moottori (ja onkin, sähköskootterin sellainen akkuineen)! Mutta onko tuo robotti? Oikea luuranko se ei tietenkään ole, kai?"

Polkupyöräilevä luuranko zombiekoirineen on radio-ohjattava kokonaisuus, ja sen toteutuksesta vastaa Instructables-sivuston rc jedi. Mikäli projekti kiinnostaa ensi vuoden Pyhäinpäivän tai Halloweenin jekkuiluja ajatellen, niin jonkin sortin rakennusohjeet löydät täältä.

Kyse on siis luonnollisen kokoisesta luurangosta, joka polkee ympäriinsä oikealla polkupyörällä. Pomminmuotoisessa sivuvaunussa sillä on kyydissään räksyttävä demoninen zombiekoira. Kunnes tajuat, miten se toimii, tuntuu, että tuo on sula mahdottomuus, ja siksi se onkin niin hauska paketti.

Luuranko ja zombikoira salaisissa yöllisissä puuhissaan.

Luuranko ja zombikoira salaisissa yöllisissä puuhissaan.

Sivuvaunussa sijaitseva moottori ja vetävä pyörä puskevat kokonaisuutta eteenpäin. Ohjaus tapahtuu pyörän ohjaustankoon liitetyn servon avulla. Luuranko on täysin passiivinen (onneksi?) ja vain istuu. Koska pyörän välitykset ovat kiinteät, niin luurangon jalat liikkuvat, kun pyörä liikkuu, ja syntyy vaikutelma, kuin luuranko polkisi.

Siitä vain rakentelemaan ensi syksyä ajatellen. Jos oikeasti teette tällaisen, niin tiedottakaa meillekin asiasta: toimitus att motouutiset.fi.

Asiasta kertoi Hackster.

Videot

Alla olevan "päivänajovideon" voit katsoa myös täällä.

Pelottavan yövideon voit katsoa myös täällä.

Aiheesta aiemmin:

Vampyyrimoottoripyöräelokuvan traileri: katso jos uskallat!

Päivän video: Katso, miten yllättävästi ihmiset reagoivat "aitoon", leijuvaan StarWars-kiituriin

Suzukin mainoskampanja hätkähdyttää: Kun Kuolema ratsastaa moottoripyörällä