Miesten Rukka Rapto-R 3-in-1-ajoasu kolmikerros-Goretex-laminaatilla.

Miesten Rukka Rapto-R 3-in-1-ajoasu kolmikerros-Goretex-laminaatilla.

Miesten Rapto-R ja naisten Raptorina jatkavat Rukka Armaprotection-tuotelinjaa ja niissä käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja luvassa on myös hyvää käyttömukavuutta. Myös vaihteleviin olosuhteisiin ja lämpötiloihin.

Asuissa käytetää kolmikerroksista Gore-Tex Pro -laminaattia, mikä tekee niistä täydellisen veden- ja tuulenpitävät. Samalla ne tarjoavat markkinoiden parhaan hengittävyyden. Materiaali on kauttaaltaan joustavaa, minkä ansiosta asut mukautuvat helposti käyttäjän liikkeisiin, ja Armacor-vahvikkeet kyynärpäissä, hartioilla, polvissa ja lantiolla parantavat niiden hankauskestävyyttä.

Untuvaväliasulla lämpöä kylmään keliin

Nämä monikäyttöiset ajopuvut soveltuvat käytettäväksi laajalla lämpötilaskaalalla kevään ja syksyn viileydestä aina keskikauden lämpöön. Lämpimällä säällä ajettaessa  tuuletusvetoketjut auttavat lisäämään ilmanvaihtoa puvun sisällä ja pysymään viileänä, kun taas matalissa lämpötiloissa pukuun kuuluvat untuvatäytteiset lämpökerrokset pitävät kylmän loitolla. Untuvatakki ja -housut sopivat täydellisesti kuorikerroksen alle, ja ne pakkautuvat pieneen tilaan omiin pusseihinsa silloin, kun niitä ei käytetä.

Rukka Rapto-R.

Rukka Rapto-R.

Rukan ja D3O:n yhteistyönä kehitetyt laadukkaat suojat tarjoavat erinomaisen iskusuojauksen. Raptor-R-puvussa on integroidut Rukka D3O Air XTR Level 2 -suojat olkapäillä, kyynärpäissä, selässä, lantiolla ja polvissa sekä lisäksi D3O CP1 Level 1 -rintasuoja. Raptorina-puvussa on Rukka D3O Air XTR Level 1 -selkäsuoja sekä D3O LP1 Level 1 -suojat olkapäillä, kyynärpäissä, lantiolla ja polvissa. Suojat voi halutessaan päivittää tason 2 suojiin. Raptorina-takissa on lisäksi taskut kaksiosaiselle D3O CP1 -rintasuojalle.

Housujen käyttömukavuutta lisää Rukka AirCushion system, joka muodostaa ohuen ilmatyynyn istuimen ja takamuksen väliin ehkäisten siten epämiellyttävää kondensaatiota. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen pitkillä ajomatkoilla. Kaulukseen integroitu joustava Rukka ATS Gore-Tex kauluri antaa lisäsuojaa tuulelta, ja sen voi piilottaa kauluksen sisään, kun sille ei ole tarvetta.

Raptorina.

Raptorina.

Takin helma ja hihansuut, housunvyötärö sekä lahkeensuut ovat säädettävissä. Housut voi yhdistää takkiin vetoketjulla, minkä lisäksi takissa on haararemmi ja housujen mukana toimitetaan irrotettavat olkaimet. Runsas valikoima taskuja puvun sisä- ja ulkopuolella tarjoaa riittävästi säilytystilaa kaikelle tarvittavalle.

Takki on saatavilla mustana joko hopeisilla, keltaisilla, oransseilla, tummanharmailla tai (vain naisten mallissa) pinkeillä yksityiskohdilla. Housut ovat saatavilla mustana. Molemmista tarjolla miehille koot 46–66 ja naisille koot 34–50, housuissa lisäksi valittavissa kolme lahjepituutta: C1 (lyhyt), C2 (normaali) ja C3 (pitkä, vain miesten kokoon 64 ja naisten kokoon 48 asti).

HinnaT: Rapto-R takki 1249€, Rapto-R housu 899€,  Raptorina takki 1099€ ja Raptorina housu 799€.

Rukka Motorsport -jälleenmyyjät löydät osoitteesta www.rukkamotorsport.com.

Edit 15.11.2021 klo 11.42: lisätty tuotteiden hinnat.

Aiheesta aiemmin:

Motouutiset 5v sitten: Rukka Armas -ajoasu kestotestissä

Kestotestissä Rukka Orbita: mukava ja turvallinen ajopuku naisille

Rukalta uudet kylmän kelin ThermoG+ -hanskat Gore grip -teknologialla

Rukka Shield-R: vaativan moottoripyöräilijä tekstiiliajopuku

 

Rukan Raptorina.

Rukan Raptorina.