Lucky Explorer, onnekas tutkimusmatkailija -projektin pitäisi tuoda takaisin Paris-Dakarin ja suurten afrikkalaisten rallien spiritin ja MV Agustan menestyksen niissä, hehkuttaa valmistaja tiedotteessaan.

Uudet adventuremallit julkistetaan 23.11. EICMA:ssa ja ne tulevat ennakkovarattaviksi saman tien. Lucky Explorer -hanketta varten on perustettu oma nettisivusto, joka laskee aikaa pyörien julkistushetkeen. Sivustoa voit tutkia täällä, ja sen kautta pyörät myös ensi viikolla julkistetaan ja niistä voi tehdä ennakkovarauksen.

Tavoitteena MV:llä on koota maailmanlaajuinen yhteisö Lucky Explorer -ambassadöörejä, joita varten sivustolla on tarjolla erityinen osio erityissisältöineen. He myös pystyvät kutsumaan ystäviään osaksi yhteisöä ja keskustelemaan foorumilla.

Mielenkiintoista nähdä, millainen pyörä lopulta on; kyse lienee saman mallin kahdesta eri versiosta. MV Agustan pääjohtaja Timur Sardarov kertoi jo tammikuussa, että yritys on kehittämässä uutta adventurepyörää.

Tällä hetkellä sen ainoa läheltä liippaava malli on Turismo Veloce, joka on selkeä touring-pyörä.

Vaikuttaa siltä, että tulossa on todellinen adventurepyörä, jonka moottori perustunee tai on sama 800-kuutioinen rivikolmikko kuin Turismo Velocessa, mutta runko on ilmeisesti uusi, ja eturengas 21-tuumainen.

Moto Italyn sivuilla on naamiokuvat uutuudesta, ja lehti epäilee, että kyseessä olisi täysin uusi 950 cm3 moottori.

Viikon kuluttua olemme viisaampia, ja paikan päällä Milanossa raportoimassa pyörästä.

Mikäli olet menossa Milanoon messuille, MV Agusta löytyy hallista 22, näyttelytilasta M48.

Edit 17.11. klo 7.46: lisätty tieto siitä, että uutuuden moottori olisi uusi ja suuritilavuuksisempi. Samoin linkki Moto.it:n sivuille.