Cardo Systems on moottoripyörien kuljettajille tarkoitettujen langattomien kypäräkommunikaatiolaitteiden globaali markkinajohtaja. Yritys julkisti toissapäivänä täysin uuden valikoiman Bluetooth-laitteita.

Uuden sukupolven Cardoissa on vakiona monipuolisia toimintoja, kuten ohjelmistopäivitykset langattoman yhteyden kautta ja markkinoiden edistyksellisin Bluetooth 5.2 -siru. Vakiotoimintoihin, kuuluu nopea lataus: 20 minuutin latausajalla saat kaksi tuntia ajoaikaa.

Cardo Spirit on täysin uusi tuotelinja, joka sisältää kaikki Cardon brändin takana olevat ominaisuudet. Tuotteet ovat saatavilla edulliseen 99 euron aloitushintaan. Spirit tuotteissa on uusin Bluetooth-teknologia sekä kaikki nuoren kaupunkikuljettajan tarvitsemat perusasiat, jotka yhdistyvät yksityiskohtiin, laatuun ja kestävyyteen.

Kypäräpuhelimen kantavuus on 400 metriä.

Cardo Spirit HD -paketissa on kaikki kuljettajan tarvitsemat asiat kohtuulliseen hintaan. Spirit HD -tuotteissa on uusin Bluetooth-teknologia sekä  40 mm:n HD-kaiuttimet, FM-radio ja 13 tuntia puheaikaa.

Cardo Freecom 2x sijoittuu keskialueelle tuotevalikoiman vahvana suosikkina. Se on paras valinta kahden kuljettajan Bluetooth-yhteyksiin. Lisäetuihin kuuluvat ensiluokkainen JBL-ääni, live-kypäräpuhelin ja analoginen kiertovalitsin. Cardo Freecom 2x ominaisuuksiin kuuluvat live-kypäräpuhelin, automaattisesti uudelleen muodostuva Bluetooth-yhteys kahden kuljettajan välille ja hyvä live-äänenlaatu. Lisäksi Cardo Freecom 2x on vedenpitävä ja sallii ohjelmistopäivitykset langattoman yhteyden kautta.

Cardo Freecom 4x on uuden malliston lippulaiva. Se erottuu "maailman parhaana täysin varusteltuna Bluetooth kommunikaatiolaitteena" enintään neljälle kuljettajalle. Kaikki Cardon malliston tarjoamat ominaisuudet ovat siinä vakiona. Lisäksi tuotteessa on automaattisesti uudelleen muodostuva Bluetooth-yhteys neljälle kuljettajalle ja laadukas live-äänenlaatu. Freecom 4x on ihanteellinen Premium-luokan Bluetooth-kumppani kaikille ajomatkoille.

Uudet tuotteet löytyvät Duell-kauppiaiden valikoimasta joulukuun puolivälissä.